Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Lees ons protocol bij herstart koersen vanaf 4 juli

Het hoge woord is eruit. Het bestuur van WV Amsterdam besloten om vanaf zaterdag 5 juli weer wedstrijden weer te laten verrijden op onze club. Het besluit is dus genomen en in de komende week denken we na hoe we hier handjes en voetjes aan gaan geven. Houd daarom dit bericht nauwlettend in de gaten omdat het op regelmatige basis zal worden bijgewerkt. En volg onze Facebookpagina. Zo zal steeds duidelijker worden hoe de herstart van dit bijzondere wielerjaar als club samen met jullie succesvol zullen laten verlopen.

Essentieel bij de opstart is dat wij als club de juiste voorzorgmaatregelen nemen. Nog essentiëler is dat alle deelnemers en supporters zich daar aan houden.

Het protocol geeft duidelijke richtlijnen: 1,5 meter afstand houden en thuisblijven als je koorts of griepverschijnselen hebt. Er zijn richtlijnen opgesteld hoe om te gaan met het desinfecteren en welke andere hygiëne maatregelen er getroffen moeten worden. Daarnaast vind je ook maatregelen om de stroom van sporters op weg naar, tijdens of na de sport-activiteit te beheersen. Dit kan bijvoorbeeld door het aangeven van looproutes. Houd u hieraan.

  • Onze wedstrijden gaan weer van start vanaf zaterdag 5 juli, vervolgens de avondwedstrijden op de maandag- en woensdagavonden op de gebruikelijke starttijden.
  • Dit dient je vooraf in te schrijven voor wedstrijden op de club. Dat doe je via dit inschrijfformulier. Als je in het clubhuis je rugnummer ophaalt betaal je daar €4,00 via een pin-transactie
  • BIJ GEZONDHEIDSKLACHTEN BLIJF THUIS! STEEK BIJ TWIJFEL GEEN ANDER AAN.
  • Hang uw fiets in de daarvoor bestemde rekken.
  • Er zal bestickering op de grond aanwezig zijn, om de 1,5 meter te waarborgen. Houd u daaraan!
  • Bij de toegang zullen apparaten met GEL aanwezig zijn, om zoveel mogelijk te desinfecteren.
  • De hoofdingang dient als toegang, waar u uw rugnummer kunt afhalen, gaarne met inachtneming van de 1,5 meter.
  • Wij hanteren één-richtingsverkeer, dus zal u aan de achterkant van het clubgebouw de uitgang vinden, waarna u rechtsaf naar uw opgehangen fiets kunt gaan.
  • Kom EEN HALF UUR VROEGER dan normaal, zodat wij genoeg tijd hebben om de rugnummers uit te reiken. Indien u na een kwartier voor aanvang aankomt, zult u niet meer worden toegelaten tot de wedstrijd.
  • Dus 1,5 meter afstand houden en thuisblijven als u koorts of griepverschijnselen heeft.

Wij wensen u weer veel plezier tijdens de wedstrijden.

Met vriendelijke sportgroet,

Het bestuur van de W.V. Amsterdam