Clubkleding

Bioracer kleding partner van de WVA

Met trots presenteren we Bioracer als onze kledingleverancier! Hiermee zijn wij verzekerd van de topkwaliteit kleding en de uitstekende webshop service die Bioracer te bieden heeft. Het is niet voor niets dat Ineos in Bioracer kleding rijdt! De WVA treed in het domein van de marginal gains met top kleding van Bioracer..

Bioracer webshop

Het bestellen van de kleding verloop via de speciale Bioracer/WVA webshop. Inloggen doe je met het e-mailadres wat bij de WVA bekend is van jou. De eerste keer krijg je een email van Bioracer waarmee je een account kunt aanmaken in de webshop. Jaarlijks ontvang je op jouw account een tegoed ter waarde van één WVA kleding set.

Upgrades en extra bestellingen

De clubset is van de ICON-line. In de webshop kun je desgewenst je set upgraden naar de zomerversie (Breeze), de EPIC-line of in plaats daarvan bijvoorbeeld een snelpak bestellen. Daarnaast is de webshop rijkelijk gevuld met alle mogelijke kledingstukken en accessoires. De verzendkosten zijn € 9,95. Alle kleding is voorzien van een topkwaliteit zeem!

2 bestelmomenten per jaar

De eerste bestelronde is van 15 november tot 1 december. Deze bestelling wordt uitgeleverd eind februari.
De tweede bestelronde is van 15 maart tot 1 april. Deze bestelling wordt uitgeleverd eind juni.

Gratis WVA kleding set voor leden

Elk jaar heb je als lid de mogelijk om via de webshop de gratis WVA kleding set te bestellen. De bestaande leden kunnen gratis WVA kleding set alleen bestellen in de jaarlijkse december bestelronde. Voor nieuwe leden die na december lid geworden zijn kunnen de gratis WVA kleding set bestelling doen in de april bestelronde. Leden die na 1 april lid worden gaan dan weer mee in de bestelde ronde van december.

Nieuwe leden ontvangen zodra er een deadline nadert automatisch een oproep om een account aan te maken en de bestelling te doen.

Als vriend van de WVA krijg je net als leden 2 maar per jaar toegang tot de webshop, alleen heb je geen voucher voor gratis wielerkelding.

Premium webshop

Als premium lid krijg je een premium shop waar kunt aangeven of je een vast rugnummer op je shirt dan wel snelpak gedruk wilt hebben. De shop bevat verder de zelfde artiekelen.

Kampioenen

Wij zijn trots op onze kampioenen en daarom hebben we met Bioracer een paar leuke afspraken kunnen maken.

De Clubkampioenen 40-, 40+, 50+ en 60+ ontvangen na het behalen van hun kampioenschap een extra tenue in zwart/goud (i.p.v. zwart/rood). Daarnaast geven we de mogelijkheid om tegen bijbetaling het tenue te upgraden naar de Icon-line Breeze, de EPIC-line of een snelpak.

Club Kampioenen kunnen tot aan het volgende Clubkampioenschap in het zwart/goud rijden tijdens wedstrijden in hun eigen categorie.

(Ex-) Nederlands Kampioenen krijgen de mogelijkheid om tegen bijbetaling hun kleding te laten voorzien van een rood-wit-blauwe bies aan de grippers. Voor deze service kunnen de kampioenen zich melden via kleding@wvamsterdam.nl De échte renners van de WVA weten bij welke wedstrijden en welke categorie een rood-wit-blauwe bies gedragen mag worden 😉

Aftersales

Mocht er iets met de kleding aan de hand zijn (productiefout, verkeerd uitgeleverde maat of beschadiging) dan kun je je direct wenden tot Bioracer. Echter het ruilen van verkeerd bestelde kleding is niet mogelijk. Ook houden we geen voorraden op de club of bij Bioracer. 

Emailadres: bioracer@wvamsterdam.nl