Clubkleding

Bioracer nieuwe kleding partner van de WVA

Met trots presenteren we Bioracer als onze nieuwe kledingleverancier! De komende jaren zijn wij verzekerd van de topkwaliteit kleding en de uitstekende webshop service die Bioracer te bieden heeft. Het is niet voor niets dat de KNWU en Ineos in Bioracer kleding rijdt! De WVA treed in het domein van de marginal gains met top kleding van Bioracer..

Bioracer webshop

Het bestellen van de kleding verloop via de speciale Bioracer/WVA webshop. Inloggen doe je met het email adress wat bij de WVA bekend is van jou. Voor de eerste keer krijg je een email van Bioracer waarmee je een account kunt aanmaken in de webshop. De gratis WVA kleding set kun je vervolgens bestellen m.b.v. een unieke en persoonlijke kortingscode.  Deze code is persoonlijk, niet overdraagbaar en gekoppeld aan je e-mailadres in de Bioracer/WVA webshop.

Upgrades en extra bestellingen

De clubset is van de ICON-line. In de webshop kun je desgewenst je set upgraden naar de zomerversie (Breeze), de EPIC-line of in plaats daarvan bijvoorbeeld een snelpak bestellen. Daarnaast is de webshop rijkelijk gevuld met alle mogelijke kledingstukken en accessoires. De verzendkosten zijn 9,95, maar goed is te weten dat er boven de 120,- (inclusief voucher) geen verzendkosten in rekening worden gebracht. Alle kleding is voorzien van een topkwaliteit zeem!

2 bestelmomenten per jaar

De eerste bestelronde is van 15 november 2021 tot 1 december 2021. Deze bestelling wordt uitgeleverd eind februari 2022.

De tweede bestelronde is van 15 maart 2022 tot 1 april 2022. Deze bestelling wordt uitgeleverd eind juni 2022.

Gratis WVA kleding set

Elk jaar heb je de mogelijk om via de webshop de gratis WVA kleding set te bestellen. Onze bestaande leden kunnen dit doen in de jaarlijkse december bestelronde. Voor nieuwe leden die na december lid geworden zijn kunnen de bestelling doen in de april bestelronden. Leden die na 1 april lid worden gaan mee in de bestelde ronde van december.

Kampioenen

Wij zijn trots op onze kampioenen en daarom hebben we met Bioracer een paar leuke afspraken kunnen maken.

De Clubkampioenen 40-, 40+, 50+ en 60+ ontvangen na het behalen van hun kampioenschap een extra tenue in zwart/goud (i.p.v. zwart/rood). Daarnaast geven we de mogelijkheid om tegen bijbetaling het tenue te upgraden naar de Icon-line Breeze, de EPIC-line of een snelpak.

Club Kampioenen kunnen tot aan het volgende Clubkampioenschap in het zwart/goud rijden tijdens wedstrijden in hun eigen categorie. Tijdens de passessies zullen we met de kampioenen van 2021 hun maten en wensen opnemen. Vanaf februari zullen ze goed herkenbaar zijn in het peloton 😉

(Ex-) Nederlands Kampioenen krijgen de mogelijkheid om tegen bijbetaling hun kleding te laten voorzien van een rood-wit-blauwe bies aan de grippers. Voor deze service kunnen de kampioenen zich melden via kleding@wvamsterdam.nl De échte renners van de WVA weten bij welke wedstrijden en welke categorie een rood-wit-blauwe bies gedragen mag worden 😉

Aftersales

Mocht er iets met de kleding aan de hand zijn (productiefout, verkeerd uitgeleverde maat of beschadiging) dan kun je je direct wenden tot Bioracer. Echter het ruilen van verkeerd bestelde kleding is niet mogelijk. Ook houden we geen voorraden op de club of bij Bioracer. 

Emailadres: bioracer@wvamsterdam.nl