Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Studionep

Lid worden

Lid worden

met basislicentie

Lid worden van WV Amsterdam kost €70 en daar komt €14 bij voor het basislidmaatschap van de KNWU. In totaal betaal je dus €84. Met het genoemde basislidmaatschap van de KNWU ben je verzekerd via de KNWU. Zo kan je officieel deelnemen aan interclubwedstrijden. 

Opzeggen kan je doen in het kalenderjaar waar in je lid bent tot en met 24 december, na 31 december accepteert de KNWU geen opzeggingen meer voor het komende jaar.

KNWU Licentie

voor KNWU koersen

Om te kunnen deelnemen aan nationale wedstrijden van de KNWU moet je in het bezit zijn van een licentie. Hiervoor dien je eerst lid te zijn van WV Amsterdam. De man die bij onze club de licenties coördineert is ons clubicoon André Demeulenaere. Hij meldt je dan aan bij de KNWU waarna je een inlogcode krijgt waarmee je in kan loggen bij ‘mijn KNWU’ (rechtsboven) waar je je licentie aanvraagt.

Aanmelden of vragen?

Neem contact op met André Demeulenaere als je lid wil worden bij onze club en een licentie aan wil vragen. Als je lid wil worden heeft hij de volgende gegevens nodig: voornaam, achternaam, adres, postcode, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres. En schrijf je via deze link in voor onze nieuwsbrief zodat je al het nieuws over kleding en clubzaken ontvangt.

André Demeulenaere
Skagerrak 149
2133 DT Hoofddorp
telefoon: 0235630858
mobiel: 0627075473
e-mail: am.demeulenaere@hetnet.nl