Lid worden

Lid worden

Lid worden van WV Amsterdam kost € 70,- en daar komt de afdracht aan de KNWU bij. Voor 2022 is de KNWU afdracht vast gesteld op€ 12,- In totaal betaal je dus € 82,-.

Opzeggen kan je doen in het kalenderjaar waar in je lid bent tot en met 24 december. Na 31 december accepteert de KNWU geen opzeggingen meer voor het komende jaar.

KNWU Licenties

Om deel te kunnen nemen aan officiële (inter)clubwedstrijden, moet je in het bezit zijn van een KNWU Startlicentie.

Om deel te kunnen nemen ‘echte’ KNWU wedstrijden (Nationale wedstrijden zoals Criteriums en Kampioenschappen) moet je in het bezit zijn van een KNWU Wedstrijdlicentie.

In beide gevallen is de voorwaarde dat je lid bent WV Amsterdam. De man die bij onze club de licenties coördineert is ons clubicoon André Demeulenaere. Hij meldt je dan aan bij de KNWU waarna je een inlogcode krijgt waarmee je in kan loggen bij ‘Mijn KNWU’ (rechtsboven) waar je je licentie aanvraagt.

Meer informatie over de licenties vind je op de KNWU website.

Aanmelden of vragen?

Neem contact op met André Demeulenaere als je lid wil worden bij onze club en een licentie aan wil vragen. Als je lid wil worden heeft hij de volgende gegevens nodig: voornaam, achternaam, adres, postcode, geboortedatum, telefoonnummer en mailadres. 

André Demeulenaere
Skagerrak 149
2133 DT Hoofddorp
telefoon: 0235630858
mobiel: 0627075473
e-mail: andre.demeulenaere@wvamsterdam.nl