Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

Nieuw clubtenue door nieuwe hoofdsponsor Just Cycle Sportswear!

[door Bart van Breemen & Marco Postma]

Nieuw clubtenue door nieuwe hoofdsponsor Just Cycle Sportswear!

Hierbij onthult onze club met heel veel trots het ontwerp van het clubtenue voor 2018! Wij gaan volgend jaar vlammen in kleding van Just Cycle Sportswear. Tweede grote nieuwsfeit: Just Cycle Sportswear is volgend jaar ook de hoofsponsor van WV Amsterdam! Bekijk de ontwerpen snel en kom ze passen op de speciale pasavonden op de club (21, 22 en 23 november).

Ruim een week geleden publiceerden we de Sneak Preview van de nieuwe WVA kledinglijn. Nu is het moment aangebroken om volledige ontwerp te onthullen!

Just Cycle Sportswear is nieuwe hoofdsponsor

Allereerst stellen we graag aan u voor Just Cycle Sportswear de nieuwe Hoofdsponsor van WV Amsterdam!  Just Cycle Sportswear maakt fietskleding voor wielerclubs en bedrijfswielerteams. Het bedrijf is gevestigd in Hillegom en wordt gerund door Richard de Wit en Nick Toonen. We hebben samen met hen afgelopen najaar de succesvolle bedrijvencompetitie georganiseerd. Naast dat het fijne gasten zijn, zijn het zelf ook notoire hardrijders! Nick schreef onlangs nog de Ronde van Lisse op zijn naam. De kleding die Just ycle maakt wordt voordat het op de markt komt uitvoerig getest door hun eigen testrijders.

WV Amsterdam is een van de meest toonaangevende verenigingen en de Amsterdamse sfeer en Westmalle in de kantine spreekt ons erg aan.

Op de vraag waarom ze zich verbonden hebben aan WV Amsterdam kregen we de volgende antwoorden: Nick: “WV Amsterdam is een van de meest toonaangevende verenigingen en de Amsterdamse sfeer en Westmalle in de kantine spreekt ons erg aan”. Richard: “Wij proeven een sfeer van ‘niet lullen maar poetsen’ en er zit een bestuur met visie en energie dat ook nog een ruimte geeft voor nieuwe initiatieven. Het is een moderne club zonder de historische waarden uit het oog te verliezen”

 

Clubkleding van de Just Cycle Goldline

Het hoofdsponsorschap van Just Cycle Sportswear maakt het mogelijk dat de nieuwe clubkleding de Goldline van Just Cycle wordt, waarmee we in kwaliteit en uitstraling weer een stap voorwaarts maken. Daarnaast is er een ruime keuze uit extra kledingstukken zoals arm- en been stukken, windstoppers, winterjacks, handschoenen, schoenhoezen, etc. Deze zijn allen WVA ‘gebrand’ en zijn via een speciale WVA webshop te bestellen. Hoe dat precies werkt, volgt later.

Gouden tenue voor clubkampioenen

Voor de clubkampioenen hebben we een speciale uitvoering van het clubtenue gemaak die de naam Goldline lettelijk eer aan doet. I.p.v. zwart/rood is het teneu zwart/goud en zit het rugnummer 1 in de kleur van de juiste categorie in de achterzijde van het shirt gedrukt. Hoe gaaf is dat!? De kampioenen hoeven dus een jaar lang geen rugnummer op te spelden!

Kom naar de pasavonden

Op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 november houden we van 19:00 tot 21:00 speciale pasavonden in het clubhuis van WVA. Van elke maat zijn er passets aanwezig zodat je volgend jaar zeker van bent van een mooi passende set volgend jaar. Daarnaast zijn van alle extra te bestellen items zoals arm- en beenstukken, sokken, body’s, windstoppers, winterjassen, etc. samples in de WVA kleuren aanwezig. Die kun je bekijken, voelen en direct online bestellen. Daarvoor is namelijk een speciale WVA webwinkel gemaakt! Inlogcodes worden z.s.m. verstrekt of zijn vanaf de eerste pasavond beschikbaar. Daarnaast is het natuurlijk altijd gezelig in het WVA clubhuis en Frans van Rossum heeft al extra Westmalle ingekocht 😉

Laat even via kleding@wvamsterdam.nl weten op welke avond je van plan bent om te komen.