Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Geweldig nieuws: Daniel Abraham wordt ambassadeur van WVA

Heel mooi nieuws Daniel Abraham wordt ambassadeur van de WVAmsterdam!

Daniel Abraham Gebru, een naam die synoniem is geworden met succes en vastberadenheid in het wielrennen, heeft niet alleen indruk gemaakt op de wereldwijde wielercommunity, maar heeft ook een speciale plaats verworven op de wielerbaan van Sloten. Met meerdere wielertitels en paralympische overwinningen op zijn naam, is Daniel niet alleen een kampioen op de fiets, maar ook een bron van inspiratie voor velen.

Binnen WVAmsterdam is Daniel inmiddels een waar icoon geworden. Al vroeg in zijn wielercarrière kwam Daniel naar de WVA om te koersen op Sloten, waar hij niet alleen de kneepjes van het wielrennen leerde, maar ook snel bekendheid verwierf met zijn brede glimlach tijdens wedstrijden. Nog steeds koerst Daniel bijna wekelijks op Sloten, wat getuigt van zijn onverminderde liefde voor de sport en zijn sterke band met onze club.

Foto door Kristel Nijssen

Wat Daniel echt bijzonder maakt, is zijn vermogen om anderen te inspireren. Zijn verhaal is een krachtig voorbeeld van vastberadenheid en passie, en hij deelt zijn wielerervaring met een groep jonge renners uit Eritrea in de hoop hen met zijn levensverhaal te inspireren.

Laten we als club trots zijn op het feit dat we deel uitmaken van Daniels reis. Zijn aanwezigheid op onze Sloten-baan herinnert ons eraan dat de ware geest van het wielrennen niet alleen bestaat uit competitie, maar ook uit gemeenschap en inspiratie. Daniel Abraham Gebru bewijst niet alleen dat hij een kampioen op de fiets is, maar ook in het leven zelf.

We zijn dan ook verheugd en trots dat Daniel Ambassadeur van WVAmsterdam wil worden! De WVAmsterdam gaat Daniel ondersteunen in zijn doelen voor de Paralympische Spelen in Parijs! Samen zullen we hem blijven aanmoedigen op zijn inspirerende reis, zowel op als naast de fiets.

Wil je Daniel ook supporten richting de Paralympische Spelen in Parijs neem dan contact op met ons bestuur@wvamsterdam.nl