Bikeplanet Cool & Heat

Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Doe mee met de WVA de Cyclinglab Time Trial Competitie!

In de week van 16 september organiseert WVA de Cyclinglab Time Trial Competitie. Deze competitie is alleen toegankelijk voor WVA-leden en bestaat uit 3 tijdritten, te weten: Maandagavond 16/9 om 18:00 uur 7,5 km (3 ronden), Woensdagavond 18/9 om 18:15 uur 15 km (6 ronden) en Vrijdagavond 20/9 om 18:00 uur 30 km (12 ronden)

Het eindklassement wordt opgemaakt op basis van deze drie tijdritten en het podium zal in de bloemen worden gezet. Afhankelijk van de inschrijvingen maken we een klassement voor gewone fietsen met opzetstuur en tijdritfietsen.

In de drie weken hier voorafgaand zullen de experts van het Cyclinglab: Jim van den Berg, Florian Smits en Wouter Ruchtie op de vrijdagavonden om 18:00 uur op 30/8, 6/9 en 13/9 een drietal TT trainingen verzorgen. De eerste gaat over aerodynamica, houding en afstelling; de tweede over pacing (de indeling van je tijdrit) en de derde over het rijden van een ploegentijdrit.

Kom naar Breaking The Impossible in het Velodrome

Om in de stemming te komen kun je alvast op donderdagavond 29 augustus naar de film Breaking The Impossible in het Velodrome. Deze gaat over de aanval op het werelduurrecord door Dion Beukeboom. Kaartjes kun je reserveren via deze link.

Meld je aan en doe mee

Uiteraard zullen de hardrijders die momenteel aan ‘t trainen zijn voor het NCK TT (Nederlands Club Kampioenschap Tijdrijden) deelnemen aan de trainingen en de competitie. Maar vooral de hardrijders van de WVA zijn uitgenodigd om mee te doen! Voorwaarde is wel dat je alle trainingen volgt en de gehele competitie deelneemt (overmacht daargelaten). We hebben plaats voor maximaal 15 deelnemers. Je kunt je aanmelden bij Bart van Breemen via bjmvanbreemen@gmail.com. Plaatsing geschiedt in volgorde van aanmelding.

Een MyLaps chip en opzetstuur of tijdritfiets zijn voorwaarde om mee te kunnen doen. Cyclinglab sponsort deze competitie en trainingen dus er zijn geen kosten aan verbonden. Echter, inschrijving is niet vrijblijvend. Wij staan voor je klaar dus als je geplaatst bent, rekenen we erop dat je er bent!