Tactic Bikeplanet Amacx Cool & Heat

Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Breaking: koersen voor de komende drie weken afgelast

Na de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge waarin strengere maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus aankondigden heeft het bestuur van WV Amsterdam een spoedoverleg gehad. Daarbij is besloten dat wij de komende drie weken geen activiteiten op de club houden. Alleen zo houden we het virus onder controle. Dus geen koersen meer op de zaterdag, geen woensdagmiddagwedstrijden meer en ook geen sluitingsrit die voor 11 oktober gepland stond.

Nadat het coronavirus de wielerkalender in het voorjaar in zijn greep kreeg slaat het nu dus opnieuw toe. Omdat er veel op het spel staat voor de samenleving zien wij het stopzetten van het wielernajaar vanaf 28 september als de enige juiste beslissing.

Bedankt en blijf gezond

Ons advies: laten we vooral terugkijken op een paar mooie intensieve wielermaanden die we zijn allen op de club hebben beleefd. De snelheden lagen soms zo hoog dat we in het juryhuis twijfelden of het MyLaps systeem van slag was. En laten we vooruitkijken naar de volgende periode van koersen. Wanneer dit zal zijn weten we momenteel nog niet. Graag vragen we jullie deze boodschap binnen de wielerwereld te verspreiden. Veel dank voor de mooie koersen dit jaar en blijf gezond!