Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

Nieuws

Nieuws van WV Amsterdam

Voor leden: clubkampioenschap en gezellige BBQ op 8 juli

Op zondag 8 juli strijden de renners van WV Amsterdam in het clubkampioenschap om de eeuwige roem. Daarnaast ligt er voor de winnaar van iedere categorie een schitterend kampioenstenue van onze sponsor Just Cycle Sportswear klaar! Na afloop is er een gezellige barbeque.

Om 13:00 klinkt het startschot van deze koers. De gebruikelijke verschillende categorieën (dames!, geel, rood, zwart en wit) zullen hier de degens kruisen. Direct na de wedstrijd vinden de huldigingen plaats. De winaars ontvangen een speciaal tenue door Just Cycle Sportswear voor clubkampioenen: zwart met goud (in plaats van rood) met op de achterzak het vast rugnummer 1 voor hun categorie. Normaal gesproken is het clubkampioenschap dan ten einde.

Barbecue na afloop!

Dit jaar pakt de club nog eens extra uit. Na de huldiging is het tijd voor een gezellige barbeque voor leden en aanhang (op kosten van de club). Hiervoor dien je je echter wel aan te melden door uiterlijk vrijdag 6 juli een mail aan bestuur@wvamsterdam.nl te sturen. Geef even aan met hoeveel personen je komt.Tijdens de barbecue valt er te genieten van het NK voor brandweerlieden.