Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

WVA TIJDRITCOMPETITIE 3 mei

WVA 3 mei 5+5KM tijdritcompetitie
Gister was het weer zo’n epische avond. Het regende de hele dag niet alleen pijpenstelen maar ook afmeldingen, van de 41 aanmeldingen stonden er ‘slechts’ 32 aan de start.
Alle wielerwetten waren echter weer van kracht dus in het kader van “Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding” trok iedereen zijn/haar dunste lycra snelpak aan om zich in super aero positie tussen de regendruppel door te manoeuvreren.
Gelukkig was het ook zo dat de doorzetters gelijk kregen en we op een paar druppels na echt prima omstandigheden hadden.
Koning van de avond was Lennart Wegewijs die maarliefst 51 km/u
Koning van de avond was Lennart Wegewijs die maarliefst 51 km/u gemiddeld reed. Bijzonder om te vermelden is dat hij dat deed terwijl hij zijn Garmin thuis vergeten was. Ondanks dat hij dus nul data in beeld had reed hij zijn beide runs binnen 1 seconde van elkaar qua eindtijd, 5:58 en 5:59. Na druk beraad heeft de jury besloten de bijnaam “The Calculator” toe te voegen aan alle klassementen waarin Lennart deelneemt op Sloten.
Geheel volgens traditie was er uiteraard hersteldrank achteraf.
We doen de klassementen wat anders dan vorig jaar en werken nu gewoon met een puntensysteem. Je kunt de klassementen terugvinden op onze mylaps pagina.
Daar zit nog wel wat handwerk in, dus waarschijnlijk zijn de klassementen zondag weer actueel. https://www.wvamsterdam.nl/klassementen/
Onze volgende tijdrit is de 40km op 7 juni. Dit is 2 weken voor het NK dus de verwachting is dat er veel echte kleppers aan de start staan voor de laatste echte TT Test vóór het NK. We hopen dat je er dan ook weer bij bent.