Tactic Bikeplanet Amacx Cool & Heat

Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

WVA helpt jou met je trainingsmotivatie deze winter!

In deze barre tijden is het voor menig liefhebber van het veldrijden lastig om gemotiveerd te blijven en je trainingen vol overgave te blijven doen in de hoop dat de tijden gaan keren en de Amsterdamse cyclocross competitie alsnog kan worden verreden.

Bij de wielervereniging Amsterdam doen wij er alles aan om jou gemotiveerd te houden. Onze vrijwilligers hebben een prachtig veldritparcours uitgezet wat voor iedereen toegankelijk is. Je kan je hier naar hartenlust uitleven op de cyclocrossfiets, gravelracer of mountainbike. Om je nog meer te motiveren wordt met ingang van zaterdag 7 november en de daarop- volgende zaterdagen tussen 13.00 uur en 16.00 uur je rondetijden met My-Laps opgenomen (moet je natuurlijk wel een My-Laps transponder op je fiets hebben).

De motivatie uitdaging bestaat uit 4 ronden over het uitgezette parcours met vliegende start bij het juryhuis. Na je eerste passage over de lus gaat de tijd lopen en die stopt automatisch als je de 4e ronde hebt voltooid. Dus even opletten dat je via de hoofdingang van het sportpark na de heuvel direct het crossparcours volgt zodat je ook gelijk bent ingereden als je tijd gaat lopen. Je rijdt dan tegen de normale richting langs het juryhuis.

Na je poging kun je nog zoveel rondjes rijden als je wilt. Die worden niet meer getimed.

Tijden worden gepubliceerd op de website van de WVA en op het juryhuis. Om geen appels met peren te vergelijken worden de behaalde tijden in de bekende categorieën onderverdeeld;

  • 40-
  • 40+
  • 50+
  • 60+
  • Dames

Houd je aan de Corona regels, kom zoveel mogelijk alleen en op de fiets. Fiets je per ongeluk een lint stuk of een paaltje omver dan wordt het gewaardeerd als je het herstelt. Let op trainen op het veldritparcours is voor eigen risico.