Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Woensdag 17:00 uur masters 50+ 60+ 70+ koers!

Vanaf aanstaande woensdag 15 maart om 17:00 uur: 50+ 60+ 70+ koers!

Als voorloper op de reguliere avondkoersen wordt er voor de masters voor 4 weken lang om 17:00 uur een koers georganiseerd om alvast aan de koershardheid te werken! Ook dames, die maximaal op het het niveau van de 50+ mannen rijden, zijn van harte welkom.

De koers start met 3 geneutraliseerde ronden waarin ca. 36 km/u gereden zal worden. Dit wordt met wegkapiteins of de elektrische derny geregeld. Daarna gaat de koers los waarbij de verwachting is dat er gemiddeld 40 a 42 km/u gereden zal worden. Ontsnappingen zullen minder splijtend zijn en met een beetje samenwerking worden de overijverige en fitte renners met relatief gemak teruggehaald.

Iedere categorie krijgt in principe zijn eigen finale van 2 ronden in volgorde 70+, 60+ en 50+. Dit is een beetje afhankelijk van het aantal renners per categorie. Bij kleine aantallen sprinten we tegelijkertijd af. Het is een ongeschreven regel zich niet met de finale van een andere categorie te bemoeien. Vertrek op tijd uit het peloton, of wacht je eigen finale af!

Inschrijven gaat via de knop “inschrijven master 17:00 uur” op deze website. Bijschrijven is mogelijk maar dan kom je niet gegarandeerd in de uitslag. Het inschrijfgeld is € 4,- bij voorkeur ter plekke te betalen met pin.

We gaan er weer een mooie seizoen van maken!

NB Categorieën onder de 50+ zijn helaas niet welkom. Ook niet achterin het peloton.

Meer informatie vind je hier

woensdag Masters 17.00h