Bikeplanet Cool & Heat

Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Woensdag 17:00 uur 50+ 60+ 70+ koers!

Vanaf aanstaande woensdag 15 september om 17:00 uur: 50+ 60+ 70+ koers!

De officiële avondkoersen zitten erop en met het vallen van de eerste herfstblaadjes zijn de renners in de herfst van hun wielercarrière aan de beurt! Woensdags om 17:00 uur start de 50+ 60+ 70+ koers! Ook dames, die maximaal op het het niveau van de 50+ mannen rijden, zijn van harte welkom.

De koers start met 2 geneutraliseerde ronden waarin ca. 36 km/u gereden zal worden. Dit wordt met wegkapiteins of de elektrische derny geregeld. Daarna gaat de koers los waarbij de verwachting is dat er gemiddeld 40 a 42 km/u gereden zal worden. Ontsnappingen zullen minder splijtend zijn en met een beetje samenwerking worden de overijverige en fitte renners met relatief gemak teruggehaald.

Iedere categorie krijgt in principe zijn eigen finale van 2 ronden in volgorde 70+, 60+ en 50+. Dit is een beetje afhankelijk van het aantal renners per categorie. Bij kleine aantallen sprinten we tegelijkertijd af. Het is een ongeschreven regel zich niet met de finale van een andere categorie te bemoeien. Vertrek op tijd uit het peloton, of wacht je eigen finale af!

Inschrijven gaat via de knop “inschrijven” op deze website. Bijschrijven is mogelijk maar dan kom je niet gegarandeerd in de uitslag. Het inschrijfgeld is € 4,- bij voorkeur ter plekke te betalen, contactloos of per pin.

We gaan er weer een mooie herfst van maken!

NB Categorieën onder de 50+ zijn helaas niet welkom. Ook niet achterin het peloton.