Weer een nieuwe sponsor: Bakker Poedercoating!

[door Bart van Breemen]

Sponsor van de WVA: Bakker Poedercoating!

Het spuit & moffelbedrijf Bakker Poedercoating van Jos Gunzel uit Amsterdam Noord is vanaf 2017 sponsor van Wielervereniging Amsterdam! Nadat Jos de poten van de oude kleedkamerbanken geheel belangeloos van een prachtige nieuwe dieprode poedercoating had voorzien, bleek hij ook nog eens bereid om de club financieel te steunen.

“Ik draag de wielersport een warm hart toe en ondersteun ook al de renner Robin Lowik, dus sponsoring van WVA past hier goed bij” aldus Gunzel. “Bovendien ben ik van plan in 2017 ook weer eens een trimmerskoersje op Sloten mee te pikken dus dan is het wel leuk om 60x langs mijn eigen reclamebord te rijden”.

Bovendien ben ik van plan in 2017 ook weer eens een trimmerskoersje op Sloten mee te pikken dus dan is het wel leuk om 60x langs mijn eigen reclamebord te rijden

“Vanuit mijn bedrijf maak ik jaarlijks een budget vrij waarmee ik sporters of clubs ondersteun. Op deze wijze kan ik eenvoudig wat terugdoen voor de sport. Ik verwacht er niet veel nieuwe klanten mee te werven want ik doe veel business to business en heb voor een groot deel een vast klantenbestand. Op mijn website staan een paar mooie voorbeelden van gevelreclame die we geleverd hebben. Maar particulieren zijn altijd welkom hoor!”