Tactic Bikeplanet Amacx Cool & Heat

Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Eindelijk: we mogen gelukkig weer koersen

Ondanks het slechte weer trotseerden toch een behoorlijk aantal renners de omstandigheden. De procedures die wij hebben genomen om de verspreiding van corona tegen te gaan liepen op rolletjes.

De voorinschrijving en het overmaken van het inschrijfgeld verliep goed, hierdoor kon er veel sneller dan voorheen de deelnemers aan een rugnummer geholpen worden. Bij de toegangsdeur van het clubhuis stond een ontsmettingszuil voor het ontsmetten van de handen, vervolgens werd middels stickers op de vloer de looprichting aangeduid. Op de bar waren grote schermen van plexiglas geplaatst ter bescherming van het bar personeel. Aan de bar werden ook de rugnummers uitgegeven. Tegenover de bar konden de rugtassen afgegeven worden. Vervolgens konden de deelnemers via de achterdeur weer naar hun fietsen.

De vrijwilligers droegen hesjes met het opschrift om 1,5 meter afstand te bewaren. De EHBO-er van dienst habben wij “bewapend” met een plexiglas gezichtsbescherming en natuurlijk de kunststof handschoentjes, maar die hadden wij natuurlijk al!

Aanstaande maandagavond en woensdagavond is er weer koers, start om 19.00 uur voor alle categorieën uitgezonderd nieuwelingen.

Inschrijven doe je zo
  • Stuur een e-mail naar: am.demeulenaere@hetnet.nl
  • Vermeld daarbij voor welke datum/dag, je naam en leeftijd/categorie en wij willen natuurlijk ook je chipnummer weten want die hebben wij nodig voor de uitslag.
  • En niet geheel onbelangrijk het inschrijfgeld van € 4,- overmaken op rekeningnummer: NL 47 INGB 0004 5916 39
  • Ten name van: wielervereniging Amsterdam.
  • Uiterste inschrijf moment is tot 16:00 uur op de wedstrijddag voor de avond wedstrijden.
  • Voor de zaterdag wedstrijden uiterlijk 9:00 uur op de wedstrijddag.