Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Verslag NCK 2023: Wonden likken en weer vooruitkijken

Verslag NCK 2023 zondag 1 oktober door Rob Bohte: Wonden likken en weer vooruitkijken.

De voorbereiding voor het NCK team selectie begon dit jaar al vroeg in april met de organisatie van de WVA tijdritcompetitie. De uitslagen van de tijdritwedstrijden werden geanalyseerd en er werden nieuwe renners benaderd om mee te doen aan de NCK selectie trainingen. Dit leverde een mooie longlist van 12 potentiële renners op:  Ronald Brouwer, Wouter Smalling, Rutger van Haaster, Laurens van der Woerd, Edwin Haan, Patrick en Martin Hoefakker, Benjamin Oomen, Matthijs Plat, Koen Polder, Ello van Gelderen en Koos Zut.

een briljant machine learning model uitgedacht

Voor de opstelling en strategie was m.b.v. een Big databedrijf middels AI en een briljant machine learning model uitgedacht. Wattages, RPM, HF, CP, FTP RPE, beschikbaarheid op 1 oktober 2023, analyses uit voorgaande jaren en de stand van de maan, het zat er allemaal in. De ideale startvolgorde van de WVA-TGV was dus tot in de perfectie gemodelleerd: Ronald, Laurens, Edwin, Ello, Wouter en Matthijs. Ook kwam er een briljant pacingplan uitrollen, niet te hard van start zodat naar einde toe nog kunnen versnellen. Als ideale ploegleiders rolde Bart van Breemen en Rob Bohte uit het model, waarschijnlijk omdat de gezelligheid ook onderdeel van het briljant machine learning model is.

daar lagen onze 2 grootste motoren

Direct vanaf het startpodium in een mooi tempo door de straten en over de fietspaden – ja dus ook de ploegleidersauto- van Dronten. Na 16 kilometer naderden we de ploeg met de naam “Tandje hoger”, die 2 minuten voor ons was gestart: nou die zou in de toekomst “Toontje lager “gaan heten. Het inhalen van een ploeg gaf aan dat er een sterke tijd in het verschiet lag… Een bocht naar rechts en dan zouden we ze snel minuut te pakken hebben. Matthijs reed voorop en stuurde in…GRINT, GLIJPARTIJ, daar lagen onze 2 grootste motoren op de weg.  Snel de schade, fysiek en materieel, opgenomen en die bleek aanzienlijk*, uiteindelijk konden we na circa 4 minuten weer door. 

Het model had geen rekening met grint gehouden want anders was het een recordtijd voor de WVA geworden. Toch herpakte de jongens zich geweldig, klasse mannen.

Na afloop met sterk spul- desinfecterende alcohol de wonden van Matthijs en Ronald schoongespoeld, dat was pas echt afzien.

De sterke verhalen werden op het terras tegenover het Drontens stadhuis onder het genot van heel veel bitterballen en wat hersteldrank in geuren en kleuren gedeeld.

Het was weer een NCK met een verhaal! en zoals het met alle bigdata en AI modellen wordt de data van dit jaar meegenomen in de plannen voor volgend jaar!