Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart
Op de foto: Amy Pieters bij WV Amsterdam. Links haar goede vriendin Jip van den Bos

Doneer en help aan mee het herstel van Amy Pieters

Op de foto: Amy Pieters bij WV Amsterdam. Links haar goede vriendin Jip van den Bos

Amy Pieters, vriendin van onze club, is gelukkig weer ontwaakt uit haar coma. Het verdere verloop van haar herstel is nog onzeker. Voor Amy is er een fonds opgericht zodat zij mede door donaties hopelijk gebruik kan maken van alle kansen die er voor haar mogelijk zijn. Doe een donatie en help mee om Amy zoveel mogelijk kansen te bieden op een maximaal herstel.

Na haar valpartij, vorig jaar in Spanje, lang Amy lang in coma. Inmiddels zijn wij een aantal maanden verder en is Amy bij bewustzijn gekomen. Het verdere verloop van haar herstel is nog onzeker. Er wordt hard gewerkt aan haar revalidatie. Amy kan op dit moment nog niet praten, ook heeft zij nog uitval aan de rechterzijde van haar lichaam waardoor het herstel zwaar en moeizaam is. Hoe zwaar de behandelingen zijn, en hoe moeilijk zij het nu heeft, Amy leeft volgens haar eigen motto #smile to enjoy, en lacht het leven weer toe!

Fonds opgericht

Het is vooralsnog niet te voorspellen hoe lang haar herstel zal duren, of hoever zij kan geraken. Wat wij wel weten is dat Amy een sportvrouw in hart en nieren is. Zij is strijdbaar, positief en geeft nooit op. Zij heeft zich altijd volledig ingezet en keihard gewerkt om haar doelen te behalen. Zowel individueel als in teamverband. Haar inspanning en strijd dient nu een veel groter doel, en zij kan dit niet alleen. Behandelingen die Amy kan ondergaan, in zowel binnen als buitenland, worden niet allemaal vergoed. Aanpassingen en hulpmiddelen zijn erg duur.

Help Amy

Voor Amy is een fonds opgericht zodat zij mede door donaties hopelijk gebruik kan maken van alle kansen die er voor haar mogelijk zijn. Alle donaties komen volledig ten goede aan het herstel van Amy. Help mee om Amy zoveel mogelijk kansen te bieden om het maximale uit haarzelf te halen.

Naar Amy’s donatiepagina