Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Frans van Rossum en Rob Bohte starten selectieprocedure NCK 2018

Het NK is koud voorbij of de selectieprocedure voor HET event van 2018 start. De commissie van de WVA-NCK selectie zijn reeds druk bezig met snode plannen. Frans van Rossum de man met de gouden handen en sterke wielerverhalen is samen met amateurinspanningsfysioloog Rob Bohte, tevens sportpsycholoog van de koude grond buigen zich over het masterplan.

Eerste horde is de immer zware selectieprocedure, deze zal in fasen verlopen. Fase 1: lekker trainen op de woensdag van 17:00 tot 18:15. Doel is om het tijdrijden gevoel weer in de benen te krijgen en in ploegformatie van 6 renners rondjes te rijden. De eerste training NCK start woensdag 4 juli. De verdere invulling volgt nog. Net als de trainingstijden in de volgende weken want die worden in onderling overleg bepaald.

Klasbakken in de voorselectie

Deelnemers selectieprocedure NCK voor het WVA eliteteam in willekeurige volgorde: Arjan Vonk, Bart van Breemen, Danielle Biasco, Ello van Gelderen, Erik Jan Bos, Federico de Marco, Hans Leijnse, Jos Backer, Koen Polder, Marcel Kamerling, Mark Kassteen, Menno Helvensteijn, Michael Schnerr, Rick Moorman, Robin Hink, Thijs Geurts.

Doe ook mee!

Ben je WVA-er en ben je van mening dat je moet worden toegevoegd aan dit gezelschap? Sluit dan aan bij de trainingen! Leuk om eens te ervaren wat hoe het is een ploegentijdrit te rijden en wie weet behoor je straks tot de selectie die in Dronten de eer van WVA hoog gaat houden!