Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

De selectie is rond voor het NCK!

[door Frans van Rossum]

De selectie is rond voor het NCK!

Keuzeheer Frans van Rossum heeft de selectie voor het Nederlands Club Kampioenschap dan eindelijk rond. Tot op het laatst streden 8 renners om 6 plaatsen in de definitieve formatie. De trainingen werden omlijst door tips & trics van de man het klappen van de zweep kent: zijn naam is Rob Bohte.

Frans van Rossum zegt: Vandaag waren er nog 8 renners in de race maar we mogen maar met 6 man rijden. Dus altijd moeilijk om renners teleur te stellen met het bericht sorry maar jij wordt het niet. Maar voor mij en Rob kwam het niet tot deze mededeling. Eric-Jan Bosch had zoveel gegeven dat hij met rugklachten moest afhaken,erg jammer want hij is al jaren een vaste waarde in ons team. Toen kwam er ook nog een mail van Maikel Snerr dat hij toch te weinig getraind en liever niet van start wilde gaan. Dus het team had zelf het probleem opgelost. En teams die hun eigen problemen oplossen blijken vaak de sterkste teams te zijn.

We kijken weer uit naar de prestatie van onze mannen. De rood zwarte brigade gaat weer vlammen in de polder dus de andere teams zijn weer gewaarschuwd.

De samenstelling van het team dat de WV Amsterdam naar het NCK afzondert: Koen Polder, Ello van Gelderen, Marcel Kamerling, Mark Kassteen, Sanne Pelgrom en Thijs Geurts. Erik-Jan i smogelijk reserve maar dat hangt van herstel af. Deze kanjers gaan de strijd aan op deze prachtige discipline. Aanstaande zaterdag zal het team om 14:34 uur van het startpodium in het centrum van Dronten rollen voor de 54 km race tegen de klok. Andere leden zullen dan in den lande kaarsjes opsteken op een goede afloop.

Rob Bohte Ed Bosse en Frans van Rossum zullen dit team begeleiden. Rob Bohte: We kijken weer uit naar de prestatie van onze mannen. De rood zwarte brigade gaat weer vlammen in de polder dus de andere teams zijn weer gewaarschuwd.

Voor de goede orde: tijdens de uiterst geheime trainingen werd at random niet in clubkleding getraid om spionnen zand in de ogen te strooien.