Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

Robic winterprogramma

[door Bart van Breemen]

Robic winterprogramma: velodrome, trainen in Girona en winterlezing

Nu de winterkou definitief het land binnen lijkt te komen, is het zaak onze trainingsarbeid op een andere wijze in te gaan vullen. Natuurlijk zijn er ‘diehards’ die buiten stug hun kilometers op de weg blijven maken of die zich in de Amsterdamse Cross Competitie hebben gestort. De snelheidsduivels hebben zich reeds in het Velodrome teruggetrokken. Maar de echte slimmeriken zoeken warmere oorden op. Samen met onze sponsor Robic hebben we speciaal voor onze leden een warm en aantrekkelijk winterprogramma opgesteld.

Cyclinglab trainingscyclus Amsterdam – Nederland

Vanaf 9 januari 2019 kunnen onze leden weer een speciaal Cyclinglab programma volgen bij onze sponsor Robic. We trainen 12 weken gestructureerd, gevarieerd en zeer nauwkeurig op vermogen in het indoor Cyclinglab in het Velodrome. De training begint om 18:30 uur en duurt tot 20:00 uur en is dus alleen toegankelijk voor WVA-ers. Renners die vanaf april in de avondcompetities hoge ogen willen gooien, komen perfect geprepareerd aan de start!

De kosten zijn in plaats van 239 Euro slechts 189 Euro per deelnemer. Er is plek voor maximaal 14 deelnemers, dus schrijf je nu snel in via info@robic.nl. Plaatsing geschiedt in volgorde van aanmelding. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een (aan)betalingsverzoek.

Trainingsstage Girona – Spanje

In de winter is het een hele opgave om de nodige kilometers te maken. Om toch in het vroege voorjaar te kunnen vlammen heeft onze sponsor Robic daarom een leuk trainingskamp voor ons opgezet in het zonnige Girona. In 4 dagen kan je het aantal winter kilometers verdubbelen en pak je ongemerkt een voorsprong op de concurrentie. Bekijk hieronder het aanbod en stuur voor 20 december een mail naar Leon Burger als je mee wil: leon@robic.nl Plaatsing geschiedt in volgorde van aanmelding. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en een (aan)betalingsverzoek. Let op! Er is plek voor maximaal 8 personen!

Wanneer: za 16 februari (10.15 uur) – wo 20 februari (7.00 uur), vanaf Eindhoven Airport met Ryanair. Ticket moet je zelf boeken.

Robic regelt voor jullie:

  • Verblijf (appartement)
  • Transfer + lunch en water bij aankomst
  • Basso Carbon fiets met Ultegra.
  • Een routeschema (dat gewijzigd kan worden)
  • Analyses van de trainingen
  • Begeleiding van Leon die alle dagen meetraint
  • Evt. in overleg reservering restaurants
  • 10% korting bij Federal Cafe

Kosten: 430 Euro (exclusief ticket maar inclusief appartement, fietshuur, 4 dagen trainen en 4 nachten verblijf)

Winterlezing in het WVA Clubhuis

Op donderdag 17 januari 2019 organiseren de specialisten van Robic Jim van den Berg, Eelco Weijmans en Florian Smits speciaal voor onze leden een zeer interessant  avondvullend programma. Florian wil het graag met jullie over de meest voorkomende wielren blessures hebben, de oorzaken/gevolgen en wat we eraan kunnen doen. De rest van het programma zal ingevuld worden vanuit de specialismen en ervaringen van Jim en Eelco. Het loont zeker de moeite om even te kijken op de website van Robic en alvast wat vragen voor de heren te bereiden. Een unieke en exclusieve gelegenheid om er in ieder geval achter te komen wat je zou moeten doen om een succesvolle renner te worden 😉

Koffie/thee en roze koeken worden verzorgd door de club. De avond begint om 19:00 uur en heeft een ongewisse eindtijd. Zet ‘m direct in je agenda!