Robic nieuwe sponsor WV Amsterdam!

[door Bart van Breemen]

Robic nieuwe sponsor WV Amsterdam!

WV Amsterdam heeft er in de vorm van Robic een nieuwe sponsor bij. Robic is het bedrijf van bewegingswetenschappers Leon Burger en Jim van den Berg. Robic houdt zich bezig met het coachen van wielrenners van elk niveau. Je kan er terecht voor trainingsbegeleiding, inspanningstesten en bikefittings. Het leuke is dat Robic ook is gevestigd op het Sportpark Sloten, het zijn buren van ons!

Naast het feit dat deze heren verstand hebben van de wetenschappelijke kant van het wielrennen hebben zij ook hun sporen verdiend in het amateur peloton. Zij weten dus hoe het is om af te zien op de kant en hoe je een finale moet rijden. Als WV Amsterdam lid kan je leuke kortingen verwachten op de diensten die Robic aanbiedt en zullen de mannen af en toe een lezing geven of een andere activiteit organiseren.

Om te beginnen wil Robic je helpen om op 11 februari scherp aan de start te staan van de opening van het wedstrijdseizoen. In hun cyclinglab – waar je indoor kan trainen op een Tacx Neo- organiseren zij vier woensdagavonden een speciaal trainingsuur voor WVA leden, om te beginnen op woensdag 18 januari, starttijd 19 uur. De kosten hiervoor bedragen €40,-. Inschrijven doe je op cyclinglab.amsterdam.