Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

Robic heropent deuren in Velodrome: gratis clinic voor de eerste 14 aanmelders!

[door Bart van Breemen]

Gratis Robic clinic voor de eerste 14 aanmelders!

Op woensdag 1 november a.s. opent Robic (opnieuw) de deuren in het Velodrome. Hun Cyclinglab was het laatste jaar gehuisvest in de naastgelegen SportXperience, maar is onlangs verhuisd naar het middenterrein van het Velodrome.

Ter gelegenheid hiervan biedt Robic uitsluitend aan leden van WVA op woensdag 1 november een gratis Cyclinglab kennismakingstraining aan! Er is plek voor 14 deelnemers. Om 18:00 uur wordt er verzameld en om 18:30 start de training. Die duurt één tot anderhalf uur.

Aanmelden kan door snel een mailtje te sturen aan robic@wvamsterdam.nl en plaatsing geschiedt in volgorde van aanmelding. Reageer dus snel! Het Cyclinglab is uitgerust met fietsen met SPD-sl pedalen staan voor iedere deelnemer staat een Robic bidon klaar.

Grijp deze unieke kans om eens te proeven aan het trainen in het Cyclinglab. Wie weet is dit voor jou de ideale manier om eens flink aan de snelheid of duurvermogen te werken deze winter. Ook is het een goede manier om kennis te maken met de producten en diensten van Robic.

Voor meer informatie kijk je op Robic Facebook: https://www.facebook.com/Robic.Wielrennen/