Rick van der Kroon zingt het dak eraf op 11 oktober

Rick van der Kroon zingt het dak eraf op 11 oktober

Komende zondag 11 oktober sluiten wij het wegseizoen 2015 af met een Kid’s Race, een Gentlemen’s Course en de traditionele Sluitingsrit. Volgens de traditie hebben wij aansluitend een feest in het clubhuis. En als één van ’s lands beste zangers lid is van WVA dan weet je wat er gaat gebeuren: Rick van der Kroon zal een optreden verzorgen!

Het zal waarschijnlijk het laatste optreden ooit worden in het clubhuis. Want als alles loopt zoals het zou moeten dan wordt komende winter gestart met de bouw van ons nieuwe clubhuis. In ons oude clubhuis liggen veel mooie herinneringen en daarom is onze club supertrots dat Rick het op gepaste wijze komt uitluiden.

Als Rick opgroeit ligt de focus op het sporten, zoals wielrennen en schaatsen. Maar al snel blijkt dat Rick ook over een prima zangstem beschikt. De kleine Rick groeide op met de muziek van Neil Diamond. Thuis en onderweg naar de vakanties in Frankrijk, met Rick’s vader als grootste fan, klonk Neil’s muziek regelmatig uit de speakers. In december 2014 nam Rick deel aan het SBS6 programma “The winner takes it all”. Een competitie waarin de beste “sound-a like” gezocht wordt. Hij zingt zichzelf naar de finale en neemt het daarin op tegen onder meer Elvis, Frank Sinatra, Joe Cocker en Jan Smit. Een mooie vijfde plaats is het eindresultaat. Naast het repertoire van Neil Diamond zingt Rick ook het gezellige Nederlandstalige lied van Andre Hazes tot De Dijk.

Dus kom komende zondagmiddag naar de seizoenafsluiting en het optreden van Rick van der Kroon. We gaan er een mooi feest van maken en waardig afscheid nemen van ons oude clubhuis.