Onze bar zoekt barmedewerkers

[door Frank Nederveen]
WV Amsterdam barmedewerker

Onze bar zoekt barmedewerkers

Aangezien André Demeulenaere en zijn Paula hebben aangegeven dat zij hun functie willen overdragen, zoeken wij ter versterking van ons team barmedewerkers. Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gezellige vrijwilligers die zelfstandig een bardienst kunnen draaien en er voor zorgen dat het onze renners en toeschouwers aan niets ontbreekt. Dus je neemt bestellingen op, schenkt dranken in en serveert snacks, en rekent af met de gasten. De werkzaamheden vinden plaats op zaterdagen van circa 12:00 uur tot 16:30 uur en het doel is dat medewerkers eens in de 2 tot 4 weken een bardienst draaien. Dit is echter afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Over onze club

Wielervereniging Amsterdam is een echte Amsterdamse vereniging waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan. Het parcours van Sloten en de Wielervereniging Amsterdam geniet landelijke bekendheid, deelnemers aan door ons georganiseerde wedstrijden komen vanuit het hele land. Regelmatig nemen ook professionele renners deel aan onze wedstrijden. In deze unieke sfeer kan jij je steentje bijdragen. De leden, het bestuur en alle renners beseffen dat zonder de inzet van vrijwilligers deze wedstrijden niet georganiseerd kunnen worden, daarom belonen wij als blijk van waardering onze vrijwilligers op passende wijze.

Interesse:

Enthousiast geworden? Neem contact op met Frank Nederveen (bestuurslid WV Amsterdam) 06-24278090 of  e-mail: franknederveen@hotmail.com