Nieuwe clubhuis: bouw ligt op schema!

[door Frank Nederveen]

Nieuwe clubhuis: bouw ligt op schema!

Zoals vele van jullie wellicht gezien hebben is ons oude befaamde clubhuis inmiddels voltooid verleden tijd. De sloopkogel heeft inmiddels plaats gemaakt voor de bouwwerkzaamheden van aannemer Meerland. De bouw van ons nieuwe clubhuis, naar ontwerp van onze sponsor studioNEP, vordert inmiddels gestaag.

Eind 2015 zijn de 11 meter lange heipalen de grond in gegaan en afgelopen week is de begane grond vloer gestort. Momenteel is de staalconstructie in productie en deze zal in de loop van februari geplaatst gaan worden waardoor de eerste contouren van het gebouw zichtbaar worden. studioNEP en Meerland bouw zijn druk doende om de tekeningen van de betonnen gevelelementen, kozijnen en andere elementen te controleren zodat deze geproduceerd kunnen worden en de verwachting is dat eind mei de deuren van ons nieuwe clubhuis open kunnen.

Bij de start van ons wielerseizoen volgende week zullen we het dus zonder clubhuis moeten doen. We kunnen voor het inschrijven gebruik maken van de extra grote keet van Meerland bouw. In de keet zullen we een provisorische bar hebben waar we onze fameuze koffie schenken. Douchen zal de komende tijd onmogelijk zijn op de club en omkleden is ook beperkt mogelijk gezien de ruimte die we ter beschikking hebben. Maar dat mag ons uiteraard niet deren want de koers wacht op niemand.

Wil je onze club steunen? Word dan lid van de “Club van 100“. Op de fotopagina vind je recente foto’s en filmpjes van de voortgang van de bouw. Hieronder zie je alvast een sfeer impressie de nieuwe kantine!