NCK-team van keuzeheer Van Rossum komt op stoom!

[door Marco Postma]

NCK-team van keuzeheer Van Rossum komt op stoom!

Na een periode van selecteren en doorselecteren is het NCK-team van keuzeheer Frans van Rossum nu eindelijk compleet. Alleen de allersterksten bleven over. De mannen die op het Nederlands Club Kampioenschap de eer van onze club hoog gaan houden zijn: Rob Bohte, Marcel Kamerling, Arjan Vonk, Erik Doornbos, Jeroen Thiele en Bart van Breemen.

Er zijn doorgedreven trainingen op het clubparcours afgelegd. De rondetijden die geklokt werden, liegen er niet om. De topvorm is aanstaande en de ploeg kijkt met vertrouwen naar de krachtmeting die op 26 september zal plaatsvinden rondom het pannenkoekplatte Dronten. Er zijn zelfs aerodynamische tijdritbolides geregeld. Aan alles is gedacht. Zo zal het team aan de start verschijnen met snelle schoenovertrekjes. De zoon van Ed Bosse is fysiotherapeut en zal het team op deze dag op gepaste wijze soigneren.

Vlak na ons gaat een team met onder andere Moreno Hofland van start. Zij zullen ons zien als een stip aan de horizon die alsmaar kleiner wordt.

Keuzeheer Frans van Rossum zegt blakend van vetrouwen: “Na een aantal jaren niet meer te hebben deelgenomen aan deze tijdrit is het meedoen voor onze club weer een nieuwe uitdaging. Vlak na ons gaat een team met onder andere Moreno Hofland van start. Zij zullen ons zien als een stip aan de horizon die alsmaar kleiner wordt.”

Op de foto: het team schuwde de trainingen in minder aangenaam weer zeker niet.