Meerland Bouw sponsor van WV Amsterdam

[door Bart van Breemen]

Meerland Bouw sponsor van WV Amsterdam

Meerland Bouw uit Nieuw-Vennep is vanaf 2017 sponsor van Wielervereniging Amsterdam! Nadat op 14 augustus het door Meerland Bouw gebouwde nieuwe WVA clubhuis op feestelijke wijze in gebruik is genomen, besloot directeur Aad van Diemen zich ook op andere wijze voor de komende drie jaar aan onze sportieve club te verbinden.

“Meerland bouw = samen bouwen aan de maatschappij, is op onze website te lezen” aldus Van Diemen. “Dus hoe mooi is het daar met onze sponsoring aan WVA uiting aan te geven. Bovendien rijden de renners van WVA al jaren langs de Ringvaart letterlijk rondjes om ons heen – Nieuw-Vennep ligt immers midden in de Haarlemmermeerpolder – en zijn we zeer trots onze naam vanaf 2017 aan WVA te verbinden”.

Bovendien rijden de renners van WVA al jaren langs de Ringvaart letterlijk rondjes om ons heen – Nieuw-Vennep ligt immers midden in de Haarlemmermeerpolder – en zijn we zeer trots onze naam vanaf 2017 aan WVA te verbinden

“Dagelijks zwermen de renners van WVA uit in Groot Amsterdam voor hun trainingsrondjes, dus een beter uithangbord kun je je niet wensen” volgens Maurice Willems, de voorzitter van WVA. “Daarnaast zijn wij natuurlijk ongelofelijk blij en trots met deze sponsor die zich tijdens het bouwproces van het nieuwe clubhuis ook al van zijn beste kant liet zien. De financiering liep door de ingewikkelde procedures enige vertraging op, maar dat was voor Meerland Bouw gelukkig geen reden de bouw stil te leggen. ”Een kwestie van vertrouwen” zegt Van Diemen. “Het resultaat mag er zijn en ons sponsorship is een mooi excuus om nog vaak naar dit mooie en gezellige clubhuis te komen”.