Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Marco Postma bedankt!

Marco Postma de water vlugge sprinter!

Jullie kennen het type renner wel de water vlugge renner die als de finish in zicht komt opeens in de goed positie zit en in de laatste 150 meter van de koers vanuit het juiste wiel de koers wint en nog voldoende tijd heeft om te juichen. Het type sprinter waarbij het na de koers lijkt of winnen geen energie kost. Bij de WVA hebben we ook zo een rennen: Marco Postma!

Marco is de founding father van de huidige WVA website

Iedereen kent Marco zijn vlammend eindschot en weet dat hij de snelste sprinter van de WVA is. Wat niet bij iedereen bekent is dat ons 2de clubhuis, de WVA website, door Marco is gebouwd en

8 jaar lang is onderhouden en uit gebouwd. Je kan wel zeggen dat Marco is de founding father van de huidige WVA website, aan alle details is aandacht besteed.

maar het belangrijkste is dat het als geheel er strak uitziet

Van de inschrijf modules tot de nieuwsbrieven en de styling van de site tot de topografie set-up en hoe de log’s van de sponsors worden weergegeven waar de onderwerpen zijn die in koers rumoer horen en wat echt een WVA nieuwsbericht is maar het belangrijkste is dat het als geheel er strak uitziet. Naast een klasse sprinter en top website bouwer heeft Marco ook verstand van design en door zijn bijdragen in de kleding commissie rijden wij nu in het strakke XXX design!

nieuwe leeftijds klasse te gaan vlammen

Je kan dus wel zeggen dat Marco in de koers de WVA kleuren doet schitteren maar dat daarnaast ook de kleuren van de WVA zichtbaar maakt. Door een nieuwe baan en de ambitie om in zijn nieuwe leeftijds klasse te gaan vlammen heeft Marco zijn website kennis en kunde overgedragen aan het bestuur.

Marco bedankt voor al je harde werk voor de WVA!
Het bestuur van de WVA