Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

Kom naar WVA's wielercafé op 12 januari 2017

Wielervrienden: kom naar WVA’s wielercafé op 12 januari 2017

Heb jij je fietsvrienden ook zo gemist de afgelopen tijd en kan je niet wachten tot het volgende seizoen om ze weer te zien? Kom dan een biertje, colaatje of sportdrankje met ze drinken in de kantine van WV Amsterdam op 12 januari. Want die avond organiseren wij WVA’s wielercafé!

We starten dit jaar met meer dan vijftig nieuwe leden. Voor hen is deze avond een mooie gelegenheid om kennis te maken met de Amsterdamse wielerwereld. Maar ook de leden met al wat jaren op de teller zijn welkom. Net als de vrienden van WVA. Eigenlijk is dus iedereen welkom. De eerste koffieronde is op rekening van de club. Hierbij, in potlood geschreven, alvast het programma:

  • De deuren van WVA’s Wielercafé gaan open om 19:00 uur.
  • Om 19:30 uur komen de trainingsspecialisten van Robic vertellen een aantal tips waarmee je komend seizoen je voordeel kunt doen.
  • De mensen van BikePlanet onthullen om 19:45 uur een tips & trics over het onderhouden van je bici.
  • Om 20:00 uur is er Petje op, petje af quiz waarbij je parate wielerkennis tot het uiterste zal worden getest. Er zijn leuke prijzen te winnen!
  • Hoe kan je sportvoeding optimaal benutten? Onze sponsor Duursport geeft tekst en uitleg om 20:15 uur!
  • Bijpraten met je maten doe je om 20.45 uur tijdens de ravitaillering (pauze).
  • Richard de Wit van onze nieuwe hoofdsponsor Just Cycle Sportswear kondigt om 21:00 uur een bijzondere gast aan. Het gaat om zijn Just Cycle collega en oud-wereldkampioen ploegentijdrit Gerrit de Vries, die net lid is geworden van onze club. Gerrit komt mooie verhalen vertellen uit zijn tijd als professional bij Superconfex, Buckler, TVM, Novemail, Novell en Polti. Wil je tips over het rijden van een etappekoers als de Driedaagse van Sloten? Vraag het tijdens het vragenrondje aan Gerrit: hij reed zeven keer de Tour de France en drie keer de Ronde van Spanje.
  • Het officiële programma is afgelopen om 22:00 uur maar je hoeft echt nog niet meteen naar huis hoor.

Dus, neem je wielervrienden mee naar het WVA Wielercafé. Tot ziens op 12 januari!

Meld je alvast aan via de eventpagina op Facebook!