Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Kom naar de Robiclezing op 17 januari bij WV Amsterdam!

Op aanstaande donderdag 17 januari 2019 organiseren de specialisten van Robic Jim van den Berg, Eelco Weijmans en Florian Smits speciaal voor onze leden een zeer interessant avondvullend programma.

Op aanstaande donderdag 17 januari 2019 organiseren de specialisten van Robic Jim van den Berg, Eelco Weijmans en Florian Smits speciaal voor onze leden een zeer interessant  avondvullend programma.

Wielrenblessures

Florian wil het graag met jullie over de meest voorkomende wielrenblessures hebben, de oorzaken/gevolgen en wat we eraan kunnen doen. De rest van het programma zal ingevuld worden vanuit de specialismen en ervaringen van Jim en Eelco.

Bedenk alvast vragen!

Het loont zeker de moeite om even te kijken op https://robic.nl/over-ons/ en alvast wat vragen voor de heren te bereiden. Een unieke en exclusieve gelegenheid om er in ieder geval achter te komen wat je zou moeten doen om een succesvolle renner te worden 😉

Start 19:00 uur met ongewisse eindtijd

Koffie/thee en roze koeken worden verzorgd door de club. De avond begint om 19:00 uur en heeft een ongewisse eindtijd. Zet ‘m direct in je agenda!

Met sportieve groet,
Bart van BreemenWVA Sponsorcommissie