Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

Klaar voor de Ronde van de Zuidas bedrijfscompetitie op 15, 22 en 29 juni!

[door Marco Postma]

Klaar voor de Ronde van de Zuidas bedrijfscompetitie op 15, 22 en 29 juni!

In juni is het zover! Op de vrijdagavonden van de 15e, de 22 en de 29e wordt dan de Ronde van de Zuidas bedrijvencompetitie verreden op het parcours van Sloten. De organisatie is in handen van onze club in samenwerking met de leverancier van de allerbeste wielerkleding van Nederland: Just Cycle Sportswear!

Tot vorig jaar dachten wij dat de Koninklijke Marine alleen maar zeehelden voortbracht. Maar na de bedrijfscompetitie wisten wij beter. Hun team reed afgetekend naar de winst in de eerste editie van de bedrijvencompetitie. De andere teams stonden niet eens op de foto! In de komende editie, die de toepasselijke titel Ronde van de Zuidas draagt, krijgen ze te maken met toegenomen concurrentie.

DEELNEMENDE TEAMS IN 2018

Het team van de Koninklijke Marine krijgt dit jaar concurrentie van: C111 Vastgoed Consultancy/ studioNEP, Van Lanschot Kempen, Schaatsplus, L&A Advocaten, Gooioord, DB Plus, Just Cycle Sportswear, B.com, Minor Vastgoedzorg (2x), Kempes Personal Training, Duursport, Mastermind, Cool & Heat en PwC. Omdat wij flexibel en meegaand zijn kunnen wij nog teams toevoegen aan het startveld. Schrijf je snel in via de button onderaan deze post!

OVER DE KOERS

Het concept is eenvoudig. De Ronde van de Zuidas wordt verreden op drie avonden (15, 22 en 29 juni 2018). Wij zullen rijden op het parcours van WV Amsterdam. Om 19:00 uur wordt er gestart. De eerste drie ronden van iedere avond wordt er geneutraliseerd gereden zodat de spieren een goede warming-up krijgen. En daarna gaat de koers van start. We rijden ongeveer een uur. Ieder team bestaat uit zes renners die in een herkenbaar tenue rijden. Via de organisatie krijg je een chip op je voorvork zodat er precies wordt geregistreerd.

NA AFLOOP: STERKE VERHALEN EN CATERING

Na de koers kan je douchen en omkleden in de accommodatie van WVA. In de kantine zullen na afloop de sterke verhalen loskomen als we met zijn allen in de sfeervolle kantine genieten van lekker eten. Op de laatste avond zal het team dat de meeste punten heeft verzameld gehuldigd worden. Maar de gezelligheid zal de boventoon voeren! Wij zoeken touwens nog een fijne sponsor voor de catering. Interesse? Neem contact op met Richard de Wit van Just Cycle Sportswear. Stuur een mail naar r.dewit@justcycle.nl of bel met 06 21 66 96 39.

schrijf je in op de site van just cycle