Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

Word jij met Robic Kampioen van Amsterdam?

[door Bart van Breemen]

Word jij met Robic Kampioen van Amsterdam?

Onze sponsor Robic heeft speciaal voor WVA leden een heel aantrekkelijk aanbod! Vanaf woensdag 10 januari 2017 kun je in het Robic Cyclinglab in het Velodrome een schema van 12 trainingen van anderhalf uur richting het Kampioenschap van Amsterdam (waarschijnlijk op 10 maart 2018) afwerken.

Iedereen rijdt daarbij op zijn eigen vermogenszones. Het is dus super specifiek, in een groep maar tegelijk individueel. In praktijk zul je heel gevarieerd klaargestoomd worden middels o.a. Zwift-wedstrijden, FTP-testen, sprintjes, intervallen en bergop fietsen. Robic vraagt voor deze trainingen slechts € 13,63 per keer wat neer komt op 30% korting t.o.v. het normale tarief. Voorwaarde is wel dat je aan alle trainingen deelneemt en het verschuldigde bedrag vooraf voldaan hebt.

Duursport.nl (onze andere sponsor) levert bij de start van de cyclus voor iedere renner een bidon, energy drink, een energy bar en een drinkgelletje. Na afloop staat er recovery drink voor je klaar en heeft Robic een nieuwe schone bidon hoor je 😉

Exclusief voor WVA leden

De trainingen beginnen starten om 20:30 uur en duren dus tot 22:00 uur. Het aanbod geldt exclusief voor WVA leden dus het Cyclinglab zal de woensdagavonden zwart/rood kleuren! Naast dat je seizoen met een bliksemstart begint, is het natuurlijk ook gezellig en erg motiverend om in een groep te trainen!

Inschrijven kan alleen via robic@wvamsterdam.nl

Let op! Er zijn slechts 14 plaatsen beschikbaar en plaatsing geschiedt in volgorde van aanmelding! Schakel dus snel met je wielervrienden binnen WVA en schrijf je snel in!

Voor meer informatie kijk je op:
Robic Facebook: www.facebook.com/Robic.Wielrennen/
Duursport Facebook: www.facebook.com/Duursport.nl/

Met sportieve groet,
WVA Sponsorcommissie