Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Inbraak, geen stroom en niet aangekondigde werkzaamheden maar toch de 4e kromme en rechte sturen bij de WVA!

Verslag door onze kanjer Ed Bossen.
Om 10.00 uur aankomst op het sportpark, vreemd het toegangshek van slot af?
Bij het clubhuis aangekomen zie ik dat er langs het parcours en het clubhuis geulen gegraven zijn. Vreemd, het bestuur van de WVA is niet geinformeerd over deze werkzaamheden. Die notabene een stuk over het uitgezette veldrij parcours gaan. Trottoirtegels zijn weggehaald voor de ingang van het clubhuis.
Als ik het rolluik voor de ingang wil openen, constateer ik dat er geen stroom is. Om in het clubhuis te komen loop ik om het clubhuis. Tot mijn verbijstering zie ik dat naast de dameskleedkamer het stalen rolluik met geweld uit de geleider is getrokken.
Waarschijnlijk met de bedoeling om in te breken. Via de achteringang kom ik in het clubhuis en zie dat er nergens in het gebouw stroom is. Geen schade binnen en niemand binnen geweest. Als ik de mobiele douche aanhanger open is het ook daar raak. Via het daklicht zijn vandalen binnen gekomen en hebben de verlichting stuk geslagen.
Die zijn ter plaatse gekomen en hebben proces verbaal opgemaakt
Leuke is ander en wat een gedoe het beheer van het sportpark gebeld met betrekking tot de onaangekondigde werkzaamheden en de afgesloten stroom. Het telefoonnummer gekregen van de projectmanager die alle werkzaamheden coördineert op het sportpark. Gebeld, maar die was onbereikbaar.
Politie gebeld in verband met inbraak en vernieling. Die zijn ter plaatse gekomen en hebben proces verbaal opgemaakt. De rolluiken leverancier gebeld voor reparatie van het rolluik.
Tussendoor het bestuur van de WVA geinformeerd. Wat een gedoe!
Ello was er snel en samen besloten dat de kromme rechte sturen gewoon door te laten gaan. Twee inschrijftafels naar buiten gebracht met rugnummers en papier om deelnemers in te schrijven.
Wouter werd weer eens achtervolgd door het pechduiveltje
De wedstrijd!
Het had natuurlijk was geregend deze week en opvallend dat de rechte sturen veruit in de meerderheid waren, slechts één krom stuur aan de start bereden door Wouter. Met een recht stuur ben je toch stabieler in de bagger als het glibberig is, en dat was het. Er stond vandaag geen maat op Ello hij was zeker op de technische passages iedereen de baas. Op respectabele afstand gevolgd door Martin en derde werd Roland. En Wouter? Die werd weer eens achtervolgd door het pechduiveltje en kreeg een DNF (didt not finish) achter zijn naam en dit keer geen ketting maar een lekke band.
Met dank aan Annelies die voor de deelnemers, vrijwilligers en toeschouwers thuis koffie heeft gezet en in thermoskannen heeft meegenomen.
Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen