Tactic Bikeplanet Amacx Cool & Heat

Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Hernieuwde inschrijfprocedure: voortaan per inschrijfformulier

Beste deelnemer aan wielrenwedstrijden bij de wielervereniging Amsterdam. Door de coronacrisis zijn volgens de richtlijnen van het RIVM de verenigingen verplicht deelnemers te registreren. Dit om bij een eventuele besmetting tijdens deelname aan onze wedstrijden de deelnemers te kunnen informeren en deze de mogelijkheid te geven zich te laten testen.

Het voorinschrijven van deelnemers aan de wedstrijden via een e-mail aan André Demeulenaere genereerde te veel administratieve rompslomp, dat gaat nu anders!

Met ingang van heden kan je via de website van de Wielervereniging Amsterdam inschrijven door het volledig invullen en versturen van het inschrijfformulier. Nadat je ingeschreven hebt verstuurd ontvang je een bevestiging van je inschrijving in je inbox.

  • Voorinschrijven kan tot 20:00 uur op de dag voor de wedstrijddag!
  • Het is niet mogelijk om meerdere wedstrijden in te schrijven op 1 formulier
  • Het inschrijfgeld kan je bij het afhalen van het rugnummer voldoen door € 4,- te pinnen.
  • Huren van een My-Laps transponder kost € 3,-
  • Conform de richtlijnen van de KNWU kost bijschrijven € 10,-. Inschrijflijsten voor bijschrijvers moeten volledig ingevuld afgegeven worden bij de inschrijftafel.
  • Het door jou gewonnen prijzengeld wordt overgemaakt op je bankrekening. Daarom vragen we ook om je bankrekeningnummer.

Schrijf je hier in voor een koers

Namens het bestuur

Ed Bosse

Secretaris wielervereniging Amsterdam