Herdenkingsbijeenkomst en uitvaart Evert van Ravensberg

[van het bestuur van Gaul!]

Herdenkingsbijeenkomst Evert van Ravensberg

Aanstaande donderdag wordt er door Gaul!, de club waar Evert lid was, een herdenkingsbijeenkomst gehouden in het clubgebouw van WV Amsterdam (WVA). Komende zaterdag zal de uitvaart plaatsvinden.

Mede namens de familie en Gaul! zijn alle fietsvrienden van Evert hiervoor uitgenodigd. Om bij elkaar te zijn, ons verdriet te delen en ook terug te kijken op alle mooie momenten die we met Evert op of naast de fiets hebben gedeeld.

Herdenkingsbijeenkomst donderdag 12 oktober

Op donderdag 12 oktober is er vanaf 19:30 uur een herdenkingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt plaats in de kantine van WV Amsterdam. Die is bereikbaar via de zij ingang ter hoogte van Sloterweg 1147 in Amsterdam. Het hek naar het parcours zal open staan. Parkeren kan op het parcours naast het clubhuis. We vragen je om bij het parkeren rekening te houden met bereikbaarheid van het clubgebouw.

De familie heeft ons gevraagd om foto’s en verhalen over Evert te verzamelen. Aan dit verzoek geven we graag gehoor. Jouw foto en verhaal, anekdote of gedachte kun je toevoegen aan de boeken die we voor deze gelegenheid samenstellen. Mocht je geen foto hebben dan is jouw persoonlijke verhaal alleen ook meer dan welkom. Voor de bijeenkomst is geen agenda of programma, je bent vanaf 19:30 uur welkom op bovengenoemd adres. De familie van Evert zal ook aanwezig zijn deze avond.

Uitvaart op zaterdag 14 oktober

De uitvaartplechtigheid wordt gehouden op zaterdag 14 oktober in Heemstede. We zullen wielerliefhebber Evert onze laatste eer bewijzen door hem te begeleiden naar zijn laatste rustplaats. Lees het bericht Evert van Ravensberg: uitvaart en stille tocht op zaterdag 14 oktober voor alles details.

Het kan zijn dat je komende donderdag en/of zaterdag niet aanwezig kunt zijn en een bijdrage wilt leveren aan het herinneringsdocument. Je kunt jouw bijdrage dan mailen aan Jorrit en/of Sebastiaan. Zij zullen deze toevoegen aan het geheel. Mocht mail niet passend zijn voor jou, contacteer hen dan om een alternatief te bespreken.

In het geval dat bovenstaande vragen oproept of als je je verhaal wilt delen, neem contact op met Jorrit Jongbloed (Jorrit@gaul.nl / 06-30741871) of Sebastiaan van der Meer (Sebastiaan@gaul.nl / 06-13074617). We hopen je donderdag en of zaterdag te zien en te spreken, voor elkaar en voor Evert en zijn familie!