Hardrijders gezocht!

Door Frans van Rossum

Keuzeheer Van Rossum zoekt hardrijders voor NCK

De Nederlandse Clubkampioenschappen Wielrennen die op zaterdag 26 september in Dronten worden gehouden zullen op een pittig parcours worden afgewerkt. De wedstrijd in de A-categorie gaat over 52 kilometer. Het parcours heeft slechts 16 bochten en kent onder andere 4 lange rechte stukken van 7,5 kilometer door de polder.

De wielervereniging Amsterdam een van de grootste verenigingen van Nederland is het aan zijn stand verplicht een ploeg af te vaardigen naar dit wielerspektakel van de bovenste plank. Een discipline die als een van de zwaarste wordt beschouwd, afzien en teamgeest zijn hierbij de ingrediënten die voor een mooie prestatie zorgen.

Onze vereniging is de laatste jaren gegroeid en er zijn meerdere renners die deze discipline zeker aankunnen, maar er moet een team gevormd worden en dat kan alleen maar door samen te trainen, Nu zijn wij gezegend met een prachtig parcours waar je de ploegentijdrit uitstekend kan trainen.

Welke hardrijders gaan onze vereniging vertegenwoordigen op het Nederlands clubkampioenschap? Je kan je aanmelden bij keuzeheer Frans van Rossum via f.vanrossum@chello.nl, hij zal je informeren over de selectie, de trainingen en de invulling van dit prachtige evenement in Dronten.

Op de foto: NCK 2010 in Hoogezand-Sappemeer met John Mens, Marcel Kamerling, Carlo Kop, Kees Cohen, Paul Metzemakens en Erik-Jan Bosch