Een gedenkwaardige dag voor de WVA!

Door reporter Ed Bosse

Een gedenkwaardige dag voor de WVA!

Vanmiddag zijn vier oude rotten in het “vak” letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet! De 1e penningmeester Mia de Boer, de 2e penningmeester André Demeulenaere, de microfonist Ger Schor en onze bloedeigen niet te overtreffen kantine madam Paula Dejonckheere hebben het stokje overgedragen aan de “verse waar”.

Begin dit seizoen hebben zij aangegeven met hun werkzaamheden te gaan stoppen aan het eind van het seizoen. Mia de Boer heeft haar werkzaamheden overgedragen aan Peter Visser. André is het hele jaar bezig geweest met het opleiden van vrijwilligers voor het bedienen van het tijd-registratiesysteem van My-Laps en heeft een draaiboek geschreven voor alle evenementen die de WV Amsterdam organiseert. Paula heeft de kantinewerkzaamheden overgedragen aan Ed Bosse en Frank Nederveen. Op de schouders van dit duo rust de schone taak om de kantine te runnen. Ger Schor onze microfonist en assistent van André bij het bedienen van het tijd-registratiesysteem van My-Laps is moeilijk te vervangen, een aantal kandidaten zijn bij Ger op audiëntie geweest maar niemand kon tippen aan zijn uitspraak en woordkeuze, maar uiteindelijk zal dat ook goedkomen daar hebben wij als “verse waar” alle vertrouwen in.

Mede dankzij deze mensen is de WV Amsterdam wat hij nu is, een gezonde club met vrijwilligers die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. Vanmiddag hebben wij als blijk van waardering op de finishlijn deze “oude rotten” gehuldigd in aanwezigheid van het in grote getalen opgekomen publiek en de renners. Maurice Willems (voorzitter) en Ed Bosse (secretaris) namen om beurten de microfoon en bedankte de oude bestuursleden voor al de werkzaamheden die zij afgelopen jaren gedaan hebben voor de WV Amsterdam maar ook en zeker zo belangrijk de manier waarop zij zich dit jaar hebben ingezet om de overgang van oud naar nieuw bestuur zo goed mogelijk te laten verlopen.

Na de woorden komen de cadeaus, voor ieder een mooie bos bloemen, een diner-bon voor twee en als ultieme blijk van waardering zijn deze mooie mensen benoemd als erelid van de WV Amsterdam en werd de erelid medaille aan hun uitgereikt.

Mia, Andre, Paula en Ger bedankt!