Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

Doe samen met je collega's mee met de Ronde van de Zuidas

[door Marco Postma]

Doe samen met je collega’s of vrienden mee met de Ronde van de Zuidas

Houd je van fietsen en heb je vrienden of collega’s die dat ook doen? Schrijf je dan in voor de Ronde van de Zuidas die wij samen met Just Cycle Sportswear organiseren op 15, 22 en 29 juni! En je hoeft echt geen supergetrainde wielrenner te zijn om mee te doen.

Vorig jaar organiseerden wij voor het eerst een bedrijfscompetitie. Dat werd een groot succes en daarom pakken wij in 2018 opnieuw uit. Op 15, 22 en 29 juni organiseren wij samen met Just Cycle Sportswear de Ronde van de Zuidas. En daar kan jij met je team aan meedoen! Dit jaar hebben we de formule uitgebreid: naast bedrijfsteam kunnen ook vriendenteams meedoen! Het worden drie mooie avonden waar we tegen elkaar strijden op het parcours van WV Amsterdam.

Teams van zes renners

Het concept is eenvoudig. De Ronde van de Zuidas wordt verreden op drie avonden (15, 22 en 29 juni 2018). Wij zullen rijden op het brede en veilige parcours van WV Amsterdam. De eerste drie ronden van iedere avond wordt er geneutraliseerd gereden zodat de spieren een goede warming-up krijgen. En daarna gaat de koers van start. We rijden ongeveer een uur. Ieder team bestaat uit zes renners die in een herkenbaar tenue rijden. Via de organisatie krijg je een chip op je voorvork zodat er precies wordt geregistreerd.

Ook op trimmersniveau kan je meedoen

Of je een supergetrainde wielrenner moet zijn om mee te doen? Nee hoor, dat is echt niet nodig. Ook als ‘trimmer’ kan je gewoon meedoen. De wedstrijden zullen plaatsvinden ons parcours (waar je altijd uit de wind zit). We hebben een prachtige clubhuis waar je kunt omkleden en douchen. Na afloop genieten we met zijn allen in de sfeervolle kantine van gerechten die zijn bereid door een een topcateraar. Op de laatste avond zal het team dat de meeste punten heeft verzameld gehuldigd worden. Maar de gezelligheid zal de boventoon voeren!

schrijf je in op de site van just cycle