Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Doe mee met de CyclingLab wintertrainingen

De CyclingLab Training Academy heeft deze winter weer een uniek aanbod voor onze WVA leden! Vanaf woensdag 8 januari 2020 kun je jezelf 12 weken lang afbeulen in de Cyclinglab paincave in het Velodrome. Zo ben je er zeker van dat je met ingang van de zomertijd strak en fit het wegseizoen kan beginnen! Schrijf je snel in want de trainingen zitten al half vol!

WVA leden betalen voor het programma van 12 lessen i.p.v. €198,- slechts €179,-. Dat komt neer op € 14,92 per training. Daarnaast hebben we een speciaal WVA uur op woensdag om 18:30, maar je kan je ook inschrijven op een ander uur of per week meedoen op een ander uur als het niet uitkomt. WVA leden hebben dus net als de andere klanten 100% flexibiliteit mocht je een keer een les missen!

Het programma voor WVA leden kent dezelfde opbouw als de andere lessen en komt het een weekje niet uit dan kan je altijd een andere week 2 keer komen. Het programma begint altijd met een FTP-test en we wisselen workouts af met oefeningen in een virtuele omgeving.

Iedere les begint met een uitleg van het fysiologische nut van de training en we maken ook altijd de vertaalslag naar waarom je dit zou doen en hoe je dit ook zelf in je trainingen kan toepassen op de weg. Tot slot trainen we op vermogen, dus is dit programma van 12 weken eigenlijk een cursus leren trainen op vermogen en kom je met in ieder geval 1 specifieke training per week ijzersterk de winter uit.

Meer informatie vind je op de website van de  CyclingLab Training Academy/. Inschrijven voor de speciale WVA les kan via deze link en de kortingscode: WVAmsterdam Maar de kortingscode werkt ook voor de andere lessen.

Let op! Deze aanbieding is geldig tot 1 december 2019!