Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart
Amsterdamse Cross Competitie

Deelname aan de 2019 Amsterdamse Cross Competitie alleen via voorinschrijving

In de kick-off vergadering van de ACC2019 is het volgende besloten: Wil je in 2019 deelnemen aan de Amsterdamse Cross Competitie en in de overal competitiestand vermeld worden dan is het nodig je voor het begin van de Amsterdamse Cross Competitie 2019 competitie in te schrijven. Dat kan via een link die we in september op de Amsterdamse Cross Competitie website zullen plaatsen.

Houd dus die website in september in de gaten. Mocht je je niet van te voren ingeschreven hebben dan hangt het van de organisatie van een bepaalde wedstrijd af of je kan deelnemen en of je in de de wedstrijduitslag vermeld gaat worden. Je komt dan niet voor in de de Amsterdamse Cross Competitie overall competitietelling. Schrijf je dus in als als je denkt dat je een keer of vaker) mee wil doen! Wanneer je al een Amsterdamse Cross Competitie rugnummer hebt voor je categorie, dan kost dat vooraf opgeven niks, als je een nieuw nummer nodig hebt kost het opgeven je 5 euro, vooruit te betalen voor een nieuw rugnummer.

NB: er is een nieuwe leeftijdsindeling gemaakt, voor ouderen en voor jeugd en een damesklasse apart . Meer nieuws daarover volgt op de Amsterdamse Cross Competitie website