Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart
André Demeulenaere overziet de koers

De WV Amsterdam is in rouw om het verlies van Andre Demeulenaere

Zeer gewaardeerd lid en de nestor van de WVA Andre Demeulenaere is zaterdag 13 augustus tot onze spijt op 79-jarige leeftijd overleden.

Andre is meer dan 15 jaar de drijvende kracht achter de WVA geweest. Tot een paar dagen voor zijn overlijden was Andre nog elke dag in touw voor de club. Je kan gerust zeggen dat de WVA het kindje van Andre was. Iedereen zal hem missen: de renners die op sloten koersen, de leden, de vrijwilligers en het bestuur van de WVA. Andre was een hartverwarmende man en het is zeer verdrietig dat hij niet meer in ons midden is. Wij wensen Paula, Ineke, Bart, Nynke, Thijn, Linde en verdere familie en vrienden alle kracht en sterkte toe. Andre zal altijd een speciaal plekje in ons hart hebben!

Ereronde op Sloten voor Andre

Andre verdient een geweldig mooi afscheid dat we hem samen met de familie en vrienden gaan geven. Hij zal op maandag 22 augustus om 14:30 een laatste ereronde afleggen op zijn geliefde wielerparcoers Sloten. Het startschot klinkt om exact 14:30 bij het clubhuis. We nodigen alle renners die ooit op Sloten hebben gekoerst uit om Andre tijdens zijn laatste ronden te vergezellen. Graag tussen 14:00 uur en 14:15 verzamelen en op te stellen in de finishstraat.

Link naar rouwkaart