Tactic Bikeplanet Amacx Cool & Heat

Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Clubkoersen gaan (eindelijk) weer van start!

De corona maatregelen bieden eindelijk de ruimte om de komende maand weer koersen organiseren. Met maximaal 50 deelnemers, zonder de restrictie van 1,5 meter en alleen voor WVA leden, gaan we aanstaande zaterdag 5 juni weer van start!

We draaien gewoon ons reguliere programma. Het peloton zal alleen wat kleiner zijn en wat meer rood/zwart kleuren. Dit komt wellicht ‘het spel’ alleen maar ten goede en het is tevens een veilige manier om weer te wennen aan het rijden in een peloton. Daarnaast heeft WVA maar een beperkt aantal renners die de koers echt hard kunnen maken, dus dit is een uitgelezen kans voor veel van onze clubgenoten om te proeven aan een wat mildere koers.

Op zaterdag om 13:00 uur starten dus de Trimmers en om 15:00 uur de Licentiehouders. Ook op de maandag- en woensdagavond om 19:00 uur draaien we het bekende programma. De trimmers rijden in één categorie en de licentiehouders in beginsel in hun bekende categorieën. Licentiehouders moeten minimaal een startlicentie van de KNWU hebben.

Inschrijven moet vooraf via de website en de betaling van € 4,- inschrijfgeld kan ter plekke via pin. Meer informatie over de koersen tref je via de wedstrijdkalender op onze website. Inschrijven doe je via deze link