Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

Clubkleding 2019: anders bestellen + pasavond 30 november

[door het bestuur]

Clubkleding 2019: bestellen gaat anders + pasavond 30 november

Het bestuur van WV Amsterdam heeft besloten het bestellen van kleding in een modern jasje te gieten. De clubkleding die ieder lid jaarlijks gratis ontvangt dient vanaf heden via de webshop besteld te worden. En om het nog mooier te maken kan de kleding in 2019 ook thuisbezorgd worden. In de webshop dienen dan alleen de verzendkosten van de set betaald te worden.

Onze sponsor en kledingleverancier Just Cycle zal voor het seizoen 2019 een verbeterde kledinglijn presenteren. Jullie zullen er in het nieuwe wegseizoen dus nóg gesoigneerder uitzien! De maatvoering van deze nieuwe kledinglijn verschilt wel iets van de vorige. Daar raden wij aan om te komen passen zodat je verzekerd bent van een perfect passend tenue!

PASAVOND OP 30 NOVEMBER

We bieden leden 30 november de gelegenheid om de nieuwe kleding van Just Cycle te bekijken en te passen. Ook kan ter plaatse via de webshop de clubkleding en/of eventuele extra kleding besteld worden. Kan je niet aanwezig zijn dan is er uiteraard ook gewoon de mogelijkheid om thuis via de webshop de clubkleding en/of eventuele extra kleding te bestellen en te laten bezorgen. De bestelling dient uiterlijk 12 december gedaan zijn.

ALLEEN BIJ ACTIEF BESTELLEN ONTVANG JE IN 2019 EEN KLEDINGSET!

Nog even alles op kort op een rij:

  1. 30 november van 19:00 uur tot 21:00 uur pasavond in ons clubhuis
  2. Per account kan één gratis set besteld worden
  3. Uiterste besteldatum is 12 december
  4. Clubkleding wordt alleen geleverd als de jaarlijkse contributie is betaald, dit dient uiterlijk 27 februari gedaan te zijn aangezien de kleding begin maart verstuurd zal worden
  5. Extra bestelde kleding in de webshop moet gelijk betaald worden via bankoverschrijving (ook tijdens de pasavonden)
  6. Zaterdag 2 maart 2019 is gereserveerd voor uitlevering van de clubkleding aan de leden die gekozen hebben voor ophalen in het clubhuis, van 12:00 tot 17:00 uur
  7. Voor het thuis bezorgen van clubkleding worden voor het lid €9,95 in rekening gebracht. De optie thuisbezorgen kan via de webshop aangevinkt en betaald worden.
  8. De leden krijgen de mogelijkheid zelf een inlog wachtwoord aan te maken voor de webshop. (inlognaam is eigen e-mailadres). Proces kleding bestellen en leveren.
  9. Bij vragen of onduidelijkheden neem gerust contact op met Maurice Willems via mail (mauricewillems@planet.nl)