Clubkampioenschap en opening clubhuis op 14 augustus 2016!

[door Frank Nederveen]

Clubkampioenschap en opening clubhuis op 14 augustus 2016!

Dit jaar hebben we namelijk wel een heel bijzonder clubkampioenschap! Tijdens dit kampioenschap wordt namelijk ons nieuwe clubhuis officieel geopend. Om deze feestelijke opening luister bij te zetten is besloten het clubkampioenschap te verzetten naar zondag 14 augustus.

Naast ons eigen clubkampioenschap is het bestuur van WV Amsterdam druk doende de rest van de dag invulling te geven. Er zal in ieder geval gezorgd worden voor wat feestelijke hapjes en drankjes. Zet dus allemaal een grote rode cirkel in de agenda om 14 augustus.

Naast het CK 2016 zal er een speciaal event plaatsvinden: de ROBIC Cauberg- challenge. ROBIC zal met twee Taxc-neo’s tussen 13:00 en 16:00 uur in het clubhuis aanwezig zijn. De WVA leden kunnen dan zich na het Clubkampioenschap (of ervoor, wat jezelf wilt) nog even de longen uit het lijf knallen door op de Tacx een Caubergje te doen. De snelste WVA-renner krijgt van ROBIC een gratis inspanningstest ter waarde van 130 euro. Arjan Vonk stelt namens zijn bedrijf Cool& Heat een aantal geldprijzen ter beschikking voor de nummers 1 t/m 3 per leeftijdscategorie (niet voor de overall winnaar want die gaat gouden tijden tegemoet na het vaststellen van zijn trainingszones bij de inspanningstest). Kortom komt dat zien en vooral doen.