Clubhuis komt man met de hamer tegen

Door reporter Ed Bosse

Clubhuis komt man met de hamer tegen

De man met de hamer tegenkomen, niet één keer maar ontelbare keren en daar was ik blij mee! Genoeg handjes om ons clubhuis leeg te halen voor de sloop. Natuurlijk begon het met koffie en gebak, de taken werden verdeeld Frank Nijssen demonteerde op vakkundige wijze de CV ketel, Peter Visser ontfermde zich over de roodkoperen leidingen, Hans Leijnse ontdekte na jaren lidmaatschap hoe het er achter de bar uitzag en verbaasde zich over de inhoud van het materiaal hok waar hij zijn opruimwoede op botvierde.

Jeroen Hamer en Barend Cerneus ervaren knutselaars met technisch inzicht zorgde er voor dat de tafelpoten gescheiden werden van de tafelbladen. Maurice Willems en Paul van de Berg waren chef container, Bart van Breemen bediende het rollend materieel waarop de koelkasten vervoerd werden naar de eeuwige jachtvelden. De boiler in de aanhanger krijgen was nog even een uitdaging maar met vereende krachten werd ook dat klusje geklaard. Kristel Nijssen zwaar geblesseerd toch aanwezig verwijderde de veiligheidsspelden van de oude rugnummers. Marcel Kamerling ging met een ringsleutel het meubilair in de kleedkamers te lijf.

Frank Nederveen gewapend met een doorslijpschijf machine bezig met de voorbereiding van de stamtafel voor het nieuwe clubhuis, Jan van Oosterom overal waar hij kon assisteren aanwezig. Ed Bosse druk met coördineren van de troepen. Paula Dejoncheere en André Demeulenaere kwamen ook nog even een kijkje nemen. En het rode koper bracht ruim € 400,- op. Het is nog niet klaar de TL-bakken moeten er nog uit en wat klein spul wat nog hergebruikt wordt. Dan kan de sloper aan zijn klus beginnen.