Bij onze club klopt het Amsterdamse wielerhart

Bestel Just Cycle winterkleding voor 30 september en rijd in stijl de winter door

Het wielerseizoen zit er al weer bijna op. Nog een paar koersen en we gaan rusten. En dan weer snel veldrijden en winterritten maken! De korte broeken en shirts kunnen voorlopig de kast in. Gelukkig heeft Just Cycle hele mooie en goede winterkleding. Als je een bestelling plaatst voor 30 september wordt deze nog in november uitgeleverd!

In de WVA Just Cycle webshop kan je mooie items voor koudere dagen bestellen. Er zijn lange broeken met en zonder zeem. Voor het bovenlijf zijn er dikke shirts met lange mouwen. Ook is er een winterjack voor de allerkoudste periode van het jaar. Natuurlijk zijn er ook arm- en beenstukken verkrijgbaar. En als je zomerkleding wilt bestellen kan dat ook!

Bestelling voor 30 september, levering in november

Met onze kledingsponsor Just Cycle is afgesproken dat er nog bestellingen kunnen worden gedaan tot 30 september 2018. Kleding die voor 30 september wordt besteld zal nog in november 2018 worden uitgeleverd.

Bestellen met twee vingers in je neus

Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Om in wielertermen te spreken: je doet het met twee vingers in je neus.

  • Via de WVA Just Cycle webshop bestel je jouw kleding en reken je online af (iDEAL).
  • De kleding wordt op de club geleverd.
  • Zodra het binnen is krijg je een seintje.
  • Ben je nieuw op de club en heb je nog geen account? Stuur dan een mailtje aan Nick Toonen van Just Cycle via n.toonen@justcycle.nl

Natuurlijk blijft de webshop ook na 30 september 2018 open. Kleding die na 30 september wordt besteld zal begin 2019 worden uitgeleverd.

WVA Just Cycle webshop