André doet het iets (rustiger) aan

[door Maurice Willems]
André Demeulenaere

André doet het iets (rustiger) aan

Onze grote steun en toeverlaat André Demeulenaere zal het rustiger aan gaan doen. Zijn gezondheid noodzaakt hem om een tandje terug te schakelen. Inmiddels heeft André een deel van zijn werkzaamheden overgedragen en is hij teruggetreden uit het bestuur. Het goede nieuws is dat André dit hele jaar actief blijft om zijn stokje(s) over te dragen. Ook zal hij binnen de club een aantal tijdwaarnemers voor het MyLaps systeem opleiden.

Natuurlijk is André nog niet weg maar we willen hem graag tussentijds bedanken voor de onvoorstelbare hoeveelheid werk die hij op onze club heeft verzet. Met zijn inspanningen voor èn achter de coulissen heeft André ervoor gezorgd dat de club bleef doordraaien. We hopen hem in de komende jaren nog vaak op de club te zien. Want als er één plek is waar je van een goede Westmalle kan genieten dan is het wel bij WV Amsterdam.


Heb je altijd al iets voor onze club willen doen? Neem dan contact op met onze voorzitter Maurice Willems. Stuur een e-mail aan mauricewillems@planet.nl of bel hem op 0651-454033