Afscheid van André & Paula, Ger Schor en Mia de Boer

Door reporter Maurice Willems

Afscheid van André & Paula, Ger Schor en Mia de Boer

Niemand heeft de eeuwige jeugd. Vier toppers hebben aangekondigd dat 2015 het laatste jaar bij onze club was. Komend jaar zal de jeugd het stokje moeten gaan overnemen. Maar eerst zullen wij Andre Demeulenaere, Ger Schor, Paula Dejonckheere en Mia de Boer komende zaterdag 10 oktober om half 3 in het zonnetje gaan zetten. Dus kom allemaal om hen uit te zwaaien!

andre-demaulenaere-westmalleDe afgelopen jaren nam André Demeulenaere zo’n beetje alles voor zijn rekening. Dingen die een voorzitter en secretaris normaal samen doen, deed André alleen. Met andere woorden: deze man is onbetaalbaar, onvergetelijk en ‘last but not least’ onvervangbaar. Gelukkig is het afgelopen jaar als overbruggingsjaar gebruikt en is zijn kennis over vele zaken binnen de club gedoseerd overgedragen. Menigeen kent nu de geheimen van het tijdwaarnemingssysteem.

Ger Schor

En ‘good old’ Gerrie Schor heeft de club jarenlang geholpen waar hij kon. Op foto’s van decennia geleden zien we deze man al in actie op de club. Deze microfonist met zijn Amsterdamse tongval was door de jaren heen de cultuurbewaker van de ongedwongen gezellige sfeer. En daarnaast was hij een absolute rots in de branding in het juryhuis.

Paula Dejonckheere

Hiernaast kennen wij Paula Dejonckheere (echtgenote van André) als hoofddame van de kantine, nadat Erna Snijders daarmee stopte. Hoewel het bij aanvang wel schrikken was, als zij in onvervalst West-Vlaams vroeg: “wat moet je?” Maar haar glimlach deed wonderen.

Verder hebben wij al 18 jaar dezelfde Eerste Penningmeesteres Mia de Boer, die altijd op “de kleintjes heeft gelet” en gedurende de jaren en onze leidraad was als er belangrijke financiële beslissingen genomen moesten worden. Mede hierdoor is zij op de laatste Koninginnedag in het zonnetje gezet en heeft een Orde ontvangen, namens de Koningin voor al die jaren trouwe dienst. Verder kon ik haar altijd bellen voor een bloemetje òf een fruitmand als iemand in de lappenmand zat.

Men zegt dat iedereen vervangbaar is, maar ik denk dat deze vrijwilligers uniek zijn en door meerdere mensen vervangen zullen worden!

Komende zaterdag 10 oktober zullen wij deze kanjers in het zonnetje zetten, om half 3, tussen de wedstrijden door. Dus komt allen om deze kanjers persoonlijk te bedanken en te huldigen!