Just Cycle Sportswear Bikeplanet Duursport.nl Robic Studionep

16 februari: teamkleding ophalen + bestel meteen een fantastische WVA-helm!

[door Bart van Breemen]

16 februari: teamkleding ophalen + bestel meteen een fantastische WVA-helm!

Mede namens onze hoofdsponsor Just Cycle Sportswear nodig ik jullie uit om op vrijdag 16 februari tussen 19:30 en 20:30 uur in ons clubhuis de clubkleding 2018 te komen ophalen. Voor ieder lid ligt er een gratis WVA shirt en broek klaar en ook alle bestelde extra kleding kan worden afgehaald. Ook voor alle nieuwe leden ligt er een setje klaar! Alle maten zijn voorradig.

Er is gratis koffie en thee en om 20:30 uur gaan we met z’n allen in de nieuwe kleding van Just Cycle Sportswear op de foto. Daarna blijft het clubhuis nog wel een tijdje open voor de nodige gezelligheid. De koelkast staat vol, zorg dus dat je er bij bent! Tijdens de uitreiking kun je ook de bijpassende WVA Wielersokken kopen voor € 10,- per paar of € 25,- voor 3 paar. Alleen tegen contante betaling te verkrijgen, graag gepast geld meenemen. Alle maten zijn ruim voorradig.

Kask helmen in WVA kleuren door Bikeplanet

Verder houdt onze sponsor Bikeplanet een speciale WVA ledenactie voor KASK Helmen! Supermooie helmen in de rood-zwarte kleuren van onze mooie club!

  • KASK is een geweldig Italiaans merk met een uitmuntende kwaliteit. De vaste leverancier van bijvoorbeeld de SKY World Tour ploeg (Froome & Wout Poels);
  • Op 16 februari is Bikeplanet aanwezig met ‘pas’ helmen;
  • De actie geldt alleen per voorverkoop;
  • Bestellen doet men met de bijgaande flyer;
  • Sluitdatum is 17 februari, één dag na de WVA Kleding uitgifte avond;
  • Betalen doet men bij ophalen in winkel of, als de optie verzenden gekozen is, per overboeking na facturatie;
  • Bij ophalen in de winkel ontvangt elk lid het privilege van 15% korting op alle aankopen bij Bikeplanet in de kalenderjaren 2018 t/m 2020 (met uitzondering van kosten arbeidsloon).

Leden die 16 februari onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, krijgen volgende week bericht wanneer ze alsnog hun kleding kunnen ophalen.

Download bestelformulier